KRISTIANSAND: Sprengt postkassestativ

01.18: Noen har sprengt et postkassestativ i Breimyrstien. Forholdet er anmeldt.

VENNESLA: Drikking på offentlig sted

01.40: En person ble anmeldt for å drikke alkohol på offentlig sted.

HOVDEN: Slåssing på bar

01.41: Politiet fikk melding om slåssing på Edge bar i Hovden sentrum. Da de kom til stedet var bare fornærmede igjen. Saken etterforskes videre.

KRISTIANSAND: Søppelbøtte i full fyr

01.43: En politipatrulje fikk øye på ei søppelbøtte som stod i full fyr da de kjørte på Østre Ringvei på Lund. Patruljen fikk slukket brannen. De som hadde tent på hadde stukket av fra stedet, og politiet har ingen mistenkte.

ARENDAL: Kjørte i fylla

01.47: En 23 år gammel kvinne ble stoppet av politiet da hun kjørte med promille. Kvinnen ble tatt med inn for å avgi blodprøve.

SØGNE: Brann i veggen på restaurant

01.53: Det tok fyr i veggen på Høllen Brygge restaurant. Det viste seg at det var en rakett som hadde kilt seg fast og utløst brannen. Brannvesenet fikk raskt slukket brannen, og bygget fikk minimale skader.

GRIMSTAD: Sprengt postkasse

01.54: Politiet fikk melding om at to personer hadde sprengt en postkasse i Grooseveien. Personene stakk av før politiet kom til stedet.

LILLESAND: Vill festing

01.53: Politiet fikk melding om en vill fest på Nordre Vardåsen. Noen skal blant annet ha kastet ut en flaske mot en person. Politiet kjørte til stedet, og fikk løst opp bråket da de kjørte to personer bort fra festen.

FLEKKERØY: Brann under hagebenk

02.11: Noen kontaktet politiet etter å ha kjørt forbi en hagebenk som så ut til å brenne ved Flekkerøy kirke. Brannvesent ble sendt ut, men da de kom til stedet viste det seg at det var søppel under benken som brant, og det var ikke behov for slokking.

KRISTIANSAND: Pågrepet med narko etter slagsmål på Ernst

VENNESLA: Fant stoff i hybelleilighet

HOVDEN: Sprayet med pepperspray

MANDAL: Slått ned og robbet

02.51: En mann ble slått ned og frastjålet mobiltelefonen sin. Politiet har en navngitt mistenkt i saken.

ARENDAL: Tatt for promillekjøring

03.20: En 25 år gammel mann fra Arendal ble stoppet for promillekjøring i Strømsbuveien. Han ble tatt med inn for blodprøver.

TVEDESTRAND: Pågrepet med amfetamin

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika i bil med utgåtte prøvekjennemerker

LILLESAND: Brann i markise på ungdomsskole

04.44: Det tok fyr i en markise på Fagertun ungdomsskole. Brannvesent fikk slukket brannen før den rakk å spre seg, og bygningen fikk ingen betydelige skader. Alt tyder på at det var fyrverkeri som forårsaket brannen.

SØGNE: Stjal gullsmykker fra leilighet

KRISTIANSAND: Uthus brant ned

06.29: Det oppstod brann i et uthus på Farvannet. Uthuset brant ned til grunnen, og brannen spredte seg til veggen på bolighuset som ligger inntil. Brannen ble slukket før den fikk spre seg mer, men veggen på boligen fikk litt skader.

VENNESLA: Knust vindu på bokhandel

09.34: Noen har kastet en lecablokk gjennom vinduet på Libris i Vennesla. Vinduet er knust, men det ser ikke ut til at noe er stjålet. Politiet har varslet eieren, og han sikrer stedet.

LYNGDAL: Innbrudd på sykkelforretning

10.47: I løpet av natten har det vært innbrudd hos firmaet Helge Seland A/S, som selger sykler. Det er usikkert hva som er stjålet.

FARSUND: Stjal konvolutter med 12.000 kroner

ARENDAL: Knust vindu på bedrift

12.27: Et vindu inn til bedriften OB Økonomi i Bedriftsveien er knust. Det er usikkert om det har vært innbrudd i bedriften.