**GRIMSTAD: Bilbrann

08.45:** Politiet fikk melding om en bilbrann på Fevik. Bilen ble tauet inn for videre undersøkelser.

**ARENDAL: Høy musikk

08.46:** — Vi fikk en klage på høy musikk. Det var vist så høyt at hele bygget rista og det var umulig å jobbe. En patrulje ble sendt til stedet og volumet ble dempa, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**KVINESDAL: Trafikkork

09.44:** En semitrailer skapte trafikkork da den ble stående i en tunell på E 39 ved Sira. Viking Kvinesdal ble kallet ut og fikk ryddet opp.

— Det var veldig glatte veier i området, og flere trailere fikk problemer. Klokken 11.57 gikk trafikken som normalt igjen, sier Kvitne.

Les også: Elev tatt med hasj

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.11:** Politiet fikk melding om et innbrudd i et verkstedlokale i Suldalen. Det skal være stjålet verktøy og kredittkort. Politiet har hatt undersøkelser på området.

**MANDAL: Kastet flasker

11.58:** - Vi fikk en telefon fra en person som måtte legge på sprang etter at en mann hadde kastet cola-flasker etter han. Vedkommende skal ha stått på en veranda over en butikk. Politiet fikk en beskrivelse av mannen og ble pågrepet og anmeldt.

**SONGDALEN: Trafikkontroll

12.30-14.30** : Politiet hadde trafikkontroll på E 39 ved Brennåsen, 66 biler ble kontrollert, ingen forelegg ble utskrevet.

**FLEKKEFJORD: Vogntog sperret trafikken

13.49:** Et vogntog sperret E 39 øst for Flekkefjord. Det viste seg å være en latvisk lastebil som ikke hadde fått på kjettingen i tide på det norske vinterføret. Viking bisto sjåføren.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

14.03:** En jente ble stoppet av en vekter på Sandens. Hun hadde varer for 450 kroner hun ikke kunne gjøre rede for. Den 14 år gamle jenta var lite samarbeidsvillig og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåssing

14.03:** - Vi fikk melding om at noen narkomane slåss i kjellerne på Lille Markens, men da politiet kom til stedet var fuglene fløyet, sier operasjonsleder.

**GRIMSTAD: Stålkonstruksjon i veien

14.07:** Politiet fikk melding om at en stålkonstruksjon sperret veien i Grimstad. Dette ble fort fjernet.

**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke

15.00:** En mann ble fraktet til legevakta i Kristiansand etter et arbeidsuhell på Xstrata.

— En mann fikk strøm i kroppen og hadde smerter i skulder og kropp, saken blir ordnet internt, opplyser operasjonsleder.