**ARENDAL: Hasj

20.09** stoppet politiet i Arendal en mann som var i besittelse av mindre mengder hasj. Mannen vil bli anmeldt.

**SØGNE: Kjørte ATV uten førerkort

20.43** stoppet politiet i Kristiansand en mann på ATV i Tangvall sentrum. Mannen, som er 52 år gammel og fra Søgne, hadde ikke gyldig førerkort for denne typen kjøretøy.

**GRIMSTAD: Spyttet politimann i ansiktet

22.12** fikk politiet melding om en beruset person som oppførte seg krakilsk i Storgata i Grimstad. Den 16 år gamle gutten hadde også knust en vindusrute. Da politiet kom til stedet fikk de tak i gutten, men i forbindelse med pågripelsen satt han seg kraftig til motverge. Han spyttet en politimann i ansiktet, og kom også med verbale drapstrusler mot politifolkene som arresterte han. I tillegg til dette sparket han også til politibilen. 16-åringen ble kjørt til arresten i Arendal, og vil bli anmeldt for forholdene.

**KRISTIANSAND: Husbråk

23.03** fikk politiet melding om fest og mye støy fra et hus på Fagerholt. Politiet reiste ut for å sjekke området, men fant ikke noe. Det kom heller ikke inn flere klager i ettertid.

**MANDAL: Overstadig beruset

23.11** tok politiet i Mandal hånd om en overstadig beruset jente. Hun ble kjørt til legevakten, og siden jenta bare er 15 år gammel ble også barnevernstjenesten koblet inn i saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

23.40** fikk politiet melding om at noen hadde utløst en alarm tilhørende et hus i Tranestien. Politiet reiste ut til stedet, og det viste seg at ubudne gjester hadde tatt seg inn i huset, mens eieren var på ferie. Foreløpig er det blitt konstatert at tyvene har kommet seg av gårde med en projektor og en dvd-spiller.

**FLEKKEFJORD: Overstadig beruset

23.45** fikk politiet melding fra en dame som hadde kommet over en overstadig beruset person som lå rett ut i Flekkefjord. Damen forsøkte å vekke personen, men fikk ikke kontakt. En ambulanse ble sendt ut, og vedkommende ble tatt hånd om.

**KRISTIANSAND: Motsatte seg arrest

23.46** fikk politiet melding om at en person opptrådte til sjenanse for andre tilstedeværende ved en adresse i Ålefjærveien. Politiet rykket ut, og i forbindelse med dette satt den 24 år gamle mannen seg til motverge. Han ble tatt med inn til politistasjonen, og vil bli anmeldt for fyllebråk, og for å ha motsatt seg arrest.

**GRIMSTAD: Overstadig beruset

00.06** kom politiet over en meget beruset person ved studenthjemmet i Grimstad. Personen ble kjørt hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Narkotika

Politiet pågrep en 21 år gammel mann for mistanke om bruk av narkotika, 21-åringen, som er fra Kristiansand, vil bli anmeldt.

ARENDAL: Krasjet i hus

00.13 fikk politiet melding fra en dame som først hadde hørt en bil som kom kjørende i stor fart, så et smell. Da hun så ut av vinduet så hun en bil som forsvant fra stedet. Politiet reiste ut til adressen, og etter en kjapp undersøkelse kom det frem at bilen hadde kjørt inn i grunnmuren til et hus. Politiet har ikke funnet bilen.

**FLEKKEFJORD: Knust vindusrute

00.22** fikk politiet melding om at en navngitt person hadde knust en vindusrute i Kirkegaten i Flekkefjord. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet, men politiet har fått et navn og vedkommende vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kvalme

00.37** innbrakte en politipatrulje i Kristiansand en 16 år gammel gutt som lagde kvalme på utsiden av Leopold. Gutten ble plassert i fyllearresten, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

00.42** kom politiet i Arendal over en person som oppførte seg klandreverdig og til sjenanse for andre personer ved Tiger Tiger. 21-åringen fra Arendal ble satt i drukkenskapsarresten, og han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Klage på gjest

00.50** fikk politiet en klage på en gjest ved et utested i Strandgaten. Gjesten ville ikke forlate stedet, men da politiet spurte ham om det samme etterkom han deres ønske.

**LYNGDAL: Tyveri av ATV

00.49** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en uregistrert ATV fra en adresse i Lyngdal.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

00.57** kom en politipatrulje over en person på en uregistrert moped i Dronningensgate. Mopedisten ble stoppet, og tatt med til politistasjonen med mistanke om promillekjøring. En test viste at 24-åringen hadde 1,2 i promille. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Håndgemeng

01.13** fikk politiet melding om håndgemeng i Voiebyen. Politiet reiste ut til stedet, og kom i kontakt med de involverte. I forbindelse med dette ble en person anmeldt for bruk av narkotika. Mannen, som er 19 år, erkjente å ha brukt og kjøpt narkotika, og fikk dermed en bot på 4000 kroner.

**ARENDAL: Beruset

01.19** kom en politipatrulje i Arendal over en person som lå rett ut på Langbrygga. Politiet hadde problemer med å få kontakt med vedkommende, og tilkalte en ambulanse som tok 19-åringen med seg.

**ARENDAL: Slått til

01.27** oppsøkte en mann politivakta i Arendal. Han kunne opplyse om at han var blitt slått til av en navngitt person, og at han vurderte å anmelde forholdet. Politiet kunne konstantere at fornærmede hadde mindre sårskader i ansiktet, og oppfordret han til å kontakte legevakten.

KRISTIANSAND: Knust vindusrute

FOTO: Morten Boswarva Foto: Morten Boswarva

01.35 fikk politiet melding om en knust vindusrute i Henrik Wergelandsgate. Politiet pågrep en 19 år gammel mann fra Kristiansand som mistenkes for ruteknusingen.

**KRISTIANSAND: Sjenanse

01.46** ble en mann plassert i drukkenskapsarresten i Kristiansand etter at han hadde vært til stor sjenanse for andre på utsiden av Leopold. Han nektet også å forlate stedet da politiet ba han om det. 18-åringen vil nå bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**ARENDAL: Slo til dørvakt

01.45** fikk politiet melding om at en dørvakt ved utestedet Castellet i Arendal var blitt slått til av en gjest som ønsket å komme inn. Politiet reiste ut til stedet, og i forbindelse med at de arresterte gjerningsmannen så satt han seg til motverge. Han ble kjørt til arresten, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse og motverge. Det er også mulig at dørvakten kommer til å anmelde ham i ettertid.

**GRIMSTAD: Urinerte

01.53** ble en mann anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Elgkalv

02.07** fikk politiet melding om at en Elgkalv var blitt påkjørt ved Hombersundssletta. Elgkalven er død, og politiet kontakter veitrafikksentralen.

**ARENDAL: Klammeri

02.10** tok to personer kontakt med en politipatrulje i Nesbakken. De opplyste om at de hadde vært involvert i noe klammeri, og ønsket bistand fra Politiet. De to blir kjørt til legevakten av politiet. Det er usikkert om det kommer noen anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

02.39** kom politiet i Arendal over en mann som er til stor sjenanse for andre i Kirkegaten. 26-åringen fra Arendal ble satt i drukkenskapsarresten, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

02.40** kom politiet i Arendal over en person som er til stor sjenanse for andre. 23-åringen fra Grimstad ble satt i drukkenskapsarresten, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.45** pågrep politiet en mann på utsiden Havanna Restaurant i Kristiansand. 25-åringen hadde tidligere på kvelden blitt bortvist fra stedet, og var kommet tilbake for å lage bråk på nytt. Han ville heller ikke høre på politiet da han ble bedt om å forlate stedet. Han ble satt i drukkenskapsarresten, og anmeldt for å ikke ha etterkommet politiets pålegg om å forlate stedet. Oslomannen vedtok et forelegg på 5000 kroner.

**ARENDAL: Bråk fra båt

02.48** fikk politiet klage på mye støy fra en båt i Pollen. Festdeltagerne fikk så et pålegg fra politiet om å dempe seg, noe som de da også lovte at de skulle gjøre. Klokken 04.15 blusset festen opp igjen, og politiet måtte på nytt stanse festen. Denne gangen ble de som ikke hadde noe i båten bedt om å fjerne seg, og politiet tok også hånd om deler av musikkanlegget i båten for å forsikre seg om at det ikke skulle bli mer støy.

**RISØR: Vold

02.52** fikk politiet melding om at en person skulle ha blitt utsatt for vold i Strandgaten i Risør. Det er usikkert om fornærmede vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.15** ble en bil stanset for kontroll i Tollbodgaten. Sjåføren av bilen hadde ikke førerkort, og politiet mistenkte han også for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. En blodprøve av mannen viste at han hadde en promille på 0,86. Mannen, som er 24 år gammel og fra Mandal, vil bli anmeldt for forholdene.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

04.07** fikk politiet melding om mulig kjøring i beruset tilstand ved Shell-stasjonen på Fidjane. Politiet rykket ut til stedet, og fikk stoppet bilen. Sjåføren av bilen, en kvinne på 32 år fra Søgne, var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Det var også passasjeren hennes, en 44 år gammel mann fra Søgne. Begge to ble tatt med til politistasjonene for arrest, og det ble også sikret en utvidet blodprøve av kvinnen.

**MANDAL: Drikking på offentlig sted

00.25** ble en mann tatt mens han drakk på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Urinerte

02.47** ble en mann anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

05.17** stoppet politiet en bil for kontroll i Brenneråsen. Det viste seg at passjern i bilen var i besittelse av en mindre mengde amfetamin, og han vil bli anmeldt for dette.

**LYNGDAL: Tyveri av Polaris ATV

08.06** fikk politiet melding om tyveri av en Polaris ATV. Den har registreringsnummer PY7123.