**SØGNE: Problematisk passasjer

00.01:** En taxisjåfør i Søgne ringer til politiet og forteller at en passasjer har skapt litt vansker. Passasjeren har spydd litt i bilen, og i tillegg ble det en liten krangel om regninga. Etterhvert bestemmer passasjeren seg for å betale, og fordufter før politiet rekker ut til stedet.

**FLEKKEFJORD: Bilbrann

01.16:** Politiet får inn melding om en bilbrann ved Verven i Flekkefjord. Det stedlige politiet er på vei til Kristiansand, så dermed må saken følges opp i formiddag.

**LYNGDAL: Promillekjøring

01.44:** I det den omtalte politipatruljen fra Flekkefjord var på vei til Kristiansand, kom de over en beruset bilfører på riksvei 43 ved Kvavik i Lyngdal. Politiet har sikret seg de nødvendige beviser mot sjåføren, ei 23 år gammel kvinne.

**KRISTIANSAND: Stoppet bil med tyvgods

01.57:** En politipatrulje kommer over en bil i Tollbodgata i Kristiansand. I bilen sitter det fire personer. I bilen finner patruljen en 32 tommers tv, som etter litt etterforskning antagelig viser seg å stamme fra et innbrudd i Vennesla litt tidligere. De fire personene i bilen blir satt i varetekt, men de er ikke de eneste. På bakgrunn av funnet av tven ransaker politiet en bopel. Der er det seks personer, som også blir tatt med inn av politiet. Bakgrunnen for dette er at det ble funnet litt tyvgods i leiligheten, samt litt narkotika. Politiet tror ikke at disse personene har noe med innbruddsbølgen i det siste å gjøre. Samtlige ti som blir bragt inn er kjente fjes for politiet, og er fra i begynnelsen av 20-årene til begynnelsen av 30-årene.

**KRISTIANSAND: Melding om slåsskamp

02.28:** Politiet får melding om en slåsskamp ved Leopold i Vestre strandgate. Fem-seks personer skal ha vært i klammeri. Det var rolig på stedet da politiet ankom.

**FROLAND: Innbrudd

04.36:** Viking melder til politiet at innbruddsalarmen har gått på Froland ungdomsskole. Politiets operasjonssentral har foreløpig ikke fått tilbakemelding på hva som eventuelt er stjålet derfra.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing

04.37:** Det meldes om slåsskamp på bussholdeplassen ovenfor Samsen. Da politiet kommer til stedet viser det seg at en person har knust et vindu i en bussbu. Mannen blir tatt med inn til politistasjonen, der han sier at han er villig til å erstatte den knuste ruta.

**GRIMSTAD: Ugyldig førerkort

05.11:** En patrulje i Grimstad stopper en bil ved Uno-X-stasjonen. Sjåføren har ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal bil og tv

06.00:** En mann ringer fra Brøviglia i Kristiansand og melder fra om at han er frastjålet bilen og en tv. Mannen våknet av at det smalt i verandadøren, som om det skulle ha vært gjennomtrekk, men oppdaget etter en nærmere kikk at det kan det ikke ha vært. Grunnen er enkel: Både tv og bil er borte. Bilen er en sort Ford Mondeo med kjennetegn DL84104. Politiet har ikke lykkes i å finne noen tegn på at noen har brutt seg inn i boligen, så dermed kan det tyde på at verandadøra som slo har vært ulåst. Foreløpig er det ingenting som tyder på at det har forsvunnet noe mer enn tven og bilen.