ARENDAL: Det gikk hardt for seg da en 21 år gammel kvinne gikk til angrep på sin 18 år gamle kjæreste utenfor Fishermans pub i Arendal natt til fredag.

Det var en politipatrulje som oppdaget voldsutøvelsen klokken 01.30, og anholdt kvinnen.

Ifølge operasjonsleder ble 18-åringen skadet, og dermed sendt til legevakta. Den hissige 21-åringen måtte derimot sove ut rusen i politiets arrest.

Begge parter var ifølge politiet svært beruset.

**ARENDAL: La slåsskjempe i håndjern

01.11** Politiet måtte legge en rabiat mann i håndjern da han gikk amok utenfor legevakta ved Sørlandet sykehus Arendal natt til fredag. Mannen i 20-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

— Patruljen beskriver mannen som helt ute av kontroll, opplyser operasjonsleder Bård Austad til fvn.no.

**GRIMSTAD: Tatt for fyllekjøring

02.00** Politiet stopper en sjåfør ved Kiwi i Storgaten i Grimstad natt til fredag. Den 19 år gamle sjåføren hadde nettopp bulket inn i en annen bil som stod parkert. Mannen var synlig beruset, og ble tatt med til legevakt for blodprøvetakning.

**ARENDAL: Truet politiet med planke

02.12** Politiet måtte gripe inn overfor en 25 år gammel mann som befant seg ikke langt unna politistasjonen i Arendal. Ifølge betjentene på stedet bar mannen en planke i hånden, og oppførte seg svært vanskelig.

**SØGNE: Slåssing ved Høllen brygge

02.19** To personer skal ha banket opp en tredjemann på restauranten på Høllen brygge natt til fredag. Ifølge politiet klarte ikke betjeningen å få roet gemyttene, og måtte dermed ha politihjelp. Politiet har sikret seg navnet på samtlige involverte, og vil følge opp saken.

**ARENDAL: Innbrudd i enebolig

02.45** Tyver har i løpet av 1. juledag brutt seg inn i en enebolig i Strømsbuveien i Arendal og stjålet et stereoanlegg. Innbruddet ble oppdaget av huseier da han kom hjem på natta. Ifølge politiet har tyvene tatt seg inn i huset ved å knuse et vindu.

**GJERSTAD: Nok et tyveri hos NSB

09.42** Tyver har for andre natt på rad brutt seg inn i NSBs lokaler på Gjerstad stasjon. Ifølge politiet har tyvene knust en dør inn til venterommet. Tipseren forteller at det er stjålet en del verktøy.