Dobbeltalbumet kommer ikke før 17. november, men allerede nå kan du sniklytte til 16 av låtene via nettsiden Myspace .

Norske Stargate står bak to av låtene på den kommende utgivelsen, og både «Broken-Hearted Girl» og «Ave Maria» ligger nå ute til gratis lytting på nett.

28 millioner treff

Stadig flere artister velger å legge ut låter til forhåndslytting på nettet, for å reklamere for kommende album. Beyonces hitlåt «If I were a boy» er lyttet til utrolige 28 millioner ganger, i følge myspace sitt tellesystem.

Samme låt førte også Beyonce til topps på VG-lista for første gang i karrieren, der hun nå troner på singellisten.

På hjemmebane i USA har Beyonce sluppet to singler på en gang, både balladen «If I Were a Boy» og den kjappere «Single Ladies (Put A Ring On It)». Dette speiler det kommende dobbeltalbumet som består av en rolig plate, og en mer dansbar plate.

Sitt alter ego

På sin egen nettside beskriver superstjernen dobbeltutgivelsen på følgende måte:

— Sasha Fierce er mitt alter ego. Jeg har noen annen som tar over når det er tid for å jobbe og gå på scenen, et alter ego jeg har skapt som beskytter meg og den jeg egentlig er. Det er derfor halvparten av plata, «I Am...» handler om hvem jeg er under all sminken, alle scenelysene og det spennende stjernedramaet. Sasha Fierce er den morsomme, mer sensuelle, aggressive og glamorøse siden.

Foto: AP Photo/Scanpix