LYNGDAL: Væpnet ran

22.55: To maskerte og bevæpnede personer raner Pit-Stop på Kvinesheia. Les mer i egen artikkel.

SØGNE: Slåsskamp

23.49: Politiet fikk melding om slåsskamp i Søgne. En person ble slått ned og ambulansen ble utkalt for å hente én person. Én annen person ble kjørt til arresten.

ARENDAL: Bråk

00.04: En bråkete gjest nektet å forlate Madam Reiersen i Arendal. Personen, som er en mann (38), skallet til et par personer og ble pågrepet. Han anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Full mann

00.20: En mann hadde vanskelig for å gjøre rede for seg ved Shell i Elvegata. Han ble kjørt til legevakta og senere innsatt i fyllearresten.

KRISTIANSAND: Amper stemning

00.27: Politiet får melding om amper stemning ved Leopold i Vestre Strandgate, og opplevde situasjonen som meget amper da de ko til stedet. To menn, henholdsvis 19 og 20 år gamle, ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.40: Politiet fikk melding om slåsskamp på Shell Mosby. Politiet ble ønsket til stedet, men da de ankom stedet hadde det hele løst seg.

FROLAND: Villmannskjøring

01.33: En politipatrulje kom over et par biler som drev villmannskjøring utenfor Froland skole. To personer, 18 og 19 år gamle, ble anmeldt for brudd på veitrafikkloven. Førerkortet til begge ble dessuten beslaglagt av politiet.

ARENDAL: Problem med gjest

01.33: Utestedet Tiger Tiger i Friergangen hadde problem med en mannlig gjest (18). Personen ble fjernet og anmeldt.

ARENDAL: Frastjålet lommebok

En kvinne meldte fra om at hun var blitt frastjålet lommeboken sin utenfor 7-Eleven. Fire personer hadde spent bein på henne og løpt fra stedet. Kvinnen vil anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

01.56: En person ble tilsnakket utenfor Leopold da han nektet å fjerne seg. Personen oppgav dessuten falsk personalia og ble satt i fyllearresten.

SØGNE: Knivstikking

02.00: En kvinne ble påført et knivstikk i magen, og måtte opereres senere på natta. Les mer i egen sak.

VENNESLA: Mopedtyveri

02.16: En sort Peugeot med kjennemerke BP8316 ble meldt stjålet fra området ved Frikirken i Vennesla.

ARENDAL: Forsøkte å stikke av

En mopedist ble anmeldt for å ha forsøkt å stikke av fra politiet ved Intersport på Stoa.

(Politi og ambulanse måtte bistå for å få den svært berusede mannen til sykehus. Foto: Amund Hestsveen.) KRISTIANSAND: Full mann

02.22: Politiet fikk melding om en særdeles beruset mann som lå rett ut ved Rederiet i Kristiansand. Ambulanse ble rekvirert om mannen ble kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand, trolig for pumping.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

En person ringte inn til politiet og sa at han ble angrepet. En patrulje reiste til stedet, og fant en person som er mistenkt i saken. Fornærmede vil anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Beruset person i veibanen

02.54: En beruset mann beveget seg i veibanen foran en politibil. Han ble derfor innbrakt og satt i fyllearresten.

KRISTIANSAND: Forsøkte å svi tjenestemann

03.00: En mann (21) forsøkte å svi en polititjenestemann med gloa på en sigarett. Han ble stoppet og satt i fyllearresten.

GRIMSTAD: Urinerte på offentlig sted

02.40: To personer ble anmeldt for å urinere på offentlig sted i Juksestredet.

KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

03.54: Kvinnen nektet å fjerne seg fra Sørlandet sykehus Kristiansand. Politiet måtte derfor fjerne kvinnen fra stedet.

KRISTIANSAND: Amper stemning

04.10: Politiet fikk melding om amper stemning ved Oscars på rutebilstasjonen, men hadde ikke kapasitet til å rykke ut. De fikk imidlertid ikke meldinger senere.

ARENDAL: Sov på fortauet

04.56: En mann la seg til å sove på fortauet. Da han ble vekket skjønte han ikke hvorfor han ikke var på plass i sin egen båt.

— Han trodde at han sov i båten, men det var ikke noen bølger. Han manglet nok sjøgangen, men satte fort sjøbein og gikk mot båten, forteller operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

ARENDAL: Høy musikk

05.53: Politiet fikk melding om høy musikk ved en bolig i Songeheia. En politipatrulje reiste til stedet og en kvinne ble anmeldt for ordensforstyrrelser.

ARENDAL: Innbrudd

05.57: Politiet fikk melding om at det angivelig skulle pågå et innbrudd ved en transportbedrift på Stoa i Arendal. En vaktmann oppdaget at det pågikk et innbruddsforsøk, og politiet rykket ut. Det viste seg senere at det ble brukt en skjærebrenner mot hengelåsen på konteiner.

VEGÅRSHEI: Promillekjøring og biltyveri

06.23: En bil kjørte av veien ved Ulebergsmoen i Vegårshei. Patruljen fra politiet pågrep bilføreren for det. Det var på det tidspunktet uklart hvilken relasjon det var mellom bilen og føreren av bilen, og senere viste det seg at bilen var blitt meldt stjålet fra Fyresdal klokken 03.50. Det er tatt nødvendige prøver av mannen (19).

(Det var lange taxikøer ved rutebilstasjonen klokken 02.45. Foto: Amund Hestsveen.)