**ARENDAL: Slåsskamp

01.20:** En patrulje kom over to personer som slåss ved Friergangen i Arendal. To personer holdt på å slåss og ble skilt av politiet. Den ene ble ført til legevakt med blødninger i ansiktet, mens den andre personen ble bortvist fra stedet. Politiet skriver rapport om hendelsen.

**HÆGELAND: Innbrudd i bedrift

02.30:** En person kontaktet politiet med melding om at det pågikk et innbrudd ved Spar-butikken på Hægeland. Flere personer ble observert inne i butikken og disse skal ha forlatt stedet i en liten rød bil. Politipatruljer ble sendt til stedet, men da politiet ankom hadde tyvene forsvunnet. Det er usikkert om noe er blitt stjålet.

**BIRKENES: Innbruddsalarm

02.30:** Politiet fikk melding om alarm i butikken Sentrum video. Politipatruljen fra Lillesand ble sendt til stedet, og kunne rapportere at et vindu var blitt ødelagt. Spor ble sikret på stedet av patruljen. Hva som ble stjålet og hvem som står bak, er ikke kjent.

**LILLESAND: Mistanke om promillekjøring

03.10:** Politiet ble kontaktet etter at en synlig beruset person skal ha kjørt bil like ved Beddingen restaurant i Lillesand. Politiet rykket ut til stedet og fant personen som ble mistenkt for fyllekjøring. Personen satt da ikke bak rattet, men det skal være vitner til at personen kjørte bilen. Kvinnen i 40-årene som mistenkes for hendelsen ble ført til legevakten i Kristiansand for å ta blodprøve og hennes førerkort ble inndratt.

**ARENDAL: Legemsfornærmelse

03.45:** En person oppsøkte politiet i Arendal og fortalte at en annen mann hadde slått til ham i en pølsekø ved Madam Reiersen. Mannen som angivelig ble utsatt for slaget skal kjenne navnet på voldsutøveren, og forholdet vil bli anmeldt senere.

**GRIMSTAD: Legemsfornærmelse

04.45:** En mann kontaktet politiet med melding om at han hadde blitt slått og fraranet mobiltelefonen sin. Hendelse skjedde angivelig da han skulle hjelpe en overstadig kvinne i sentrum av Grimstad. En utenlandsk mann, trolig afrikansk, kom til stedet og skulle ha med seg kvinnen. Denne personen skal ha gått løs på mannen og slått ham ganger. Politiet søkte i området uten å finne den mistenkte gjerningsmannen. Anmeldelse vil komme i saken

**ARENDAL: Innbrudd

06.30:** Politiet fikk melding om innbrudd på en skole på His i Arendal. En person meldte at en dør var blitt brutt opp og at lys sto på ved skolen. Politiet tok turen til skolen, og kunne konstatere at uvedkommende gjester hadde tatt seg inn i et brakkebygg i tilknytning til skolen. Det var mye rot inne i bygget, og det er ikke klart om tyvene fikk med seg noe fra stedet. Politiet sikret stedet midlertidig i natt, og teknikere vil senere gå gjennom stedet. Skolebygget ble påført en del skader.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

06.45:** En politipatrulje på vei til et annet oppdrag kom over en sovende mann ved en bensinstasjon i Arendal. Politiet tok kontakt med mannen og kunne konstatere at han raskt ble rabiat og spilte voldsomt opp. De måtte derfor ta kontroll på mannen og satte håndjern på mannen. Mannen ønsket ikke å oppgi identiteten sin til politiet og ble senere satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

06.50:** Politiet i Kristiansand stoppet en sjåfør som foreviste italiensk førerkort i Marcus Thranes gate. Politipatruljen stilte seg undrende til førerkortet mannen viste fem, og beslagla derfor kortet. Mannen måtte fortsette til fots.