AGDER: — Det var veldig hektisk fram til 04-04.30 i alle byene. Mandal hadde mye, men også i Kristiansand, Arendal og Grimstad hadde politiet det travelt. Det har også vært en del fest og fyllebråk, men alt må nødvendigvis ikke være ondsinnet, sier Solås, som er glad for at man slapp unna de helt alvorlige hendelsene i natt.

**LILLESAND: Innbrudd

23.31:** Politiet fikk melding om innbrudd ved Møglestu videregående skole. Uvedkommende hadde brytt opp vinduet til rektors kontor og tømt et pulverapparat inne på kontoret. Det er opprettet politisak etter hendelsen.

**MANDAL: Natteravn slått

00.18:** Mye folk var samlet ved Bestemor på Sjøsanden i Mandal. Etter det fvn.no kjenner til skal mange folk ikke ha vært fornøyd med at natteravnene var på plass. Det skal ha vært mye knuffing utover nattetimene.

— En natteravn ble slått ned uprovosert og sparket bakfra mens han lå nede, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Mange vitner observerte hendelsen og en person ble pågrepet. Utover natta ble mannen kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon.

— Det er ikke ofte Natteravnene blir utsatt for slikt, legger Solås til.

VENNESLA: Mann slått

En mannlig taxipassasjer ble slått og fikk hjelp av en taxi til å kontakte politiet. To personer (18 og 39 år) ble tatt med inn til politistasjonen siktet for brudd på straffelovens paragraf 350 - ordensforstyrrelse.

SONGDALEN OG KRISTIANSAND: Villmannskjøring

Politiet har fått flere meldinger om villmannskjøring på Flekkerøya og Finsland.

**KRISTIANSAND: Konemishandling

02.18:** En mann ble innbrakt til politiet etter han mishandlet kona i Vågsbygd. Mannen skal ha bitt til kvinnens nese. Bekjente av kvinnen kjørte henne til legevakta for behandling, mens mannen (43) ble satt i arresten.

**FLEKKEFJORD: Slått i ansiktet

02.40:** Flere var involvert i et basketak hvor 3-4 personer var involvert. En jente hevdet å ha blitt slått, men hendelsesforløpet var uklart.

**FLEKKEFJORD: Slått i nesa

03.14:** En person fikk et slag på nesa i Flekkefjord. Politiet tror at slaget falt i forbindelse med et slagsmål. Personen ble kjørt til sykehuset i byen, men ble plutselig vanskelig.

— Plutselig reiv han seg løs og kastet seg rundt. Han var riktig ekkel og Flekkefjord-patrulje og måtte be om bistand fra en annen Lister-patrulje, sier Solås.

Mannen ble innbrakt til Flekkefjord politistasjon hvor han ble midlertidig satt i arrest. På morgenkvisten ble han dimittert. Han blir anmeldt for forholdet og ilagt forelegg.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet 1

04.43:** En mopedist forsøkte å stikke fra politikontroll, men lyktes dårlig. En gutt (16) kom ti meter fra politiet før han kantet. Han sprang deretter fra stedet, men ble innhentet. Det viste seg at han var påvirket av stimulans som ikke er tillatt for førere av motorvogn, og han ble derfor fremstilt for lege. Mopeden personen kjørte hadde ikke skilter og eierforholdet var vanskelig å tyde.

**LILLESAND: Stakk fra politiet 2

05.10:** En cross-fører stakk fra politiet. Personen skal ha vært svært ruset og ble observert da han la ut fra en beninstasjon i Lillesand med hjemmelagde skilter påmontert sin sykkel. Føreren kjørte mot Arendal, men kantet ved Vik i Grimstad. Mannen (43) har trolig blitt påført beinbrudd i hendelsen og er innlagt på sykehus. Jourhavende politijurist mener at mannen ellers burde havnet i arresten.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

06.00:** En person mistenkes for promillekjøring etter å ha kjørt fra legevakta i Kristiansand. Mannen ble funnet i nærheten av sin bolig på Ålefjærveien klokka 7. Da patruljen skulle hente mannen oppstod det et kjapt basketak før politiet fikk kontroll.

Nattas politilogg viser et utdrag fra politiets vaktjournal. Mindre saker som ble ordnet på stedet, ordensforstyrrelser og lignende er utelatt.