FLEKKEFJORD: — Vi har ikke helt klarhet i hva som skjedde. Det var en møteulykke hvor to biler kolliderte, forteller lensmann Asbjørn Skåland ved Flekkefjord politistasjon, til fvn.no.

Det var tre personer i den ene bilen som var involvert i ulykken, og seks personer i den andre bilen. Alle ni ble fraktet til sykehus, men ingen skal være livstruende skadet.

— Ut i fra avhør som er gjennomført i formiddag er det bilen som kom fra vest mot Flekkefjord som har fått sleng i utgangen av tunnelen og kom sidelengs, og traff dermed Caravellen, sier Skåland.

Ulykken skjedde på en forholdsvis rett strekning. Like før ulykken regnet det svært kraftig på ulykkesstedet, og den ene bilen skal ha fått sleng ved tunnelutgangen.

- Hva gjør politiet nå?

— Nå må vi avhøre flest mulig fra når ulykkesbilen er klare. En bil kjørte bak ulykkesbilene og så hva som skjedde. Vi etterlyser nå andre som kan ha sett ulykken, sier Skåland, og oppfordrer publikum som kan ha informasjon til å ta kontakt med politiet i Flekkefjord.

Statens Vegvesen var tirsdag kveld på ulykkessted, mens ulykkeskommisjonen ikke var på stedet. Det sterke regnskyllet like før ulykken gjorde at det ikke ble bremsespor i asfalten.

Skåland bekrefter at ingenting tyder på at noen av bilførerne var påvirket av alkohol, men forteller at politiet ikke utelukker noen muligheter.

- Er det et mirakel at ingen omkom?

— Det er helt klart. Centimeterne må ha vært på deres side, avslutter lensmann Skåland.