**LYNGDAL: Frontkollisjon

12.30:** En eldre kvinne kommer over i feil kjørefelt og frontkolliderer med en annen bil. Begge blir kjørt til Flekkefjord legevakt og senere til sykehuset i samme by. Skadeomfanget for kvinnen er noe ukjent, ifølge politiets operasjonssentral.

**AUDNEDAL: Motorcross-ulykke

13.09:** Ulykke på motorcrossbanen på Konsmo. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tolldeklarert ikke varer

13.40:** En ungarer tolldeklarert for få varer ved utreise av landet. Han ble kjørt på politihuset og vil få ettersendt forelegg hjem til Ungarn.

**LILLESAND: Innbrudd

14.08:** Betydelige verdier stjålet fra bolig i Lillesand. Les mer i egen sak.

**KVINESDAL: Arbeidsulykke

14.26:** En 19-åring involvert i arbeidsulykke hos Eramet i Kvinesdal. Han har delvis fått klemt fingeren av og ble så kjørt til sykehus. Bedriften kobler selv inn Arbeidstilsynet.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

15.27:** En dame kjørte inn i en sykkelbom og ble kastet i bakken. Hun ble påført et mulig brudd og ble kjørt til sykehus med ambulanse. Uhellet skjedde like ved Ansgarskolen på Hånes.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

17.30:** En Baotian Bt49qt-9d1 med kjennermerke AW5309 meldes stjålet. I tidsrommet 23.00 lørdag til 04.30 søndag er den blitt stjålet fra området utenfor McDonalds i Markensgate.

KRISTIANSAND: Biltyveri

En bileier som hadde satt bilen ved byggeplassen på Idda mens han har vært bortreist, oppdager at bilen er blitt stjålet. Bilen er en Bmw 520 la 1997-modell.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

20.40:** En bil med en 26 år gammel kristiansander bak rattet stanses av politiet i sentrum. 26-åringen er i besittelse av hasj, og blir kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Ikke førerkort

22.49:** en 34 år gammel mann fra Kristiansand stanset i Møllevannsveien, og har ikke gyldig førerkort. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørt til fyllearresten

23.32:** En 50 år gammel mann blir plukket opp i krysset mellom Østre Strandgate og Kirkegata. Mannen er ute av stand til å ta vare på seg selv, og blir kjørt til legevakt for sjekk, før det bærer i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

01.10:** En bil parkert i Østre Ringvei har fått ruter knust, og eieren melder fra til politiet etter å ha funnet bilen ramponert. Det viser seg også at en lommebok og et kamera er vekk fra bilen, som ble parkert i sentrum i 19.00-tiden.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

01.57:** En mann på 47 år blir stanset i Marviksveien. Han er i besittelse av mindre mengder narkotika, én eller to brukerdoser med amfetamin.

**KRISTIANSAND: Klammeri på Shell

02.00:** To personer havner i klammeri med hverandre på Shell Fidjane, vestgående løp. Politiet ankommer stedet, og de to skal ha ordnet opp seg imellom.

**ARENDAL: Kjøring uten førerkort

02.21:** En mann på 28 blir anmeldt etter at politiet stanser ham ved Longum og avdekker at han ikke har førerkort for å kjøre bil. Mannen er fra Lillesand, og må spasere hjem.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

02.48:** En 31 år gammel kvinne kontakter politiet etter at hun har hatt bråk med en navngitt mannsperson. Hun vurderer å anmelde ham for legemsfornærmelse. Episoden skal ha inntruffet utenfor På Hjørnet i Vestre Strandgate. Da politiet ankommer stedet, er mannen forsvunnet.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring

04.09:** En 57 år gammel mann mister førerkorten på Feviktoppen etter at politiet stanser ham og får brakt på det rene at han har kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Grimstadmannen blir anmeldt for forholdet.