SØGNE: Mulig dynamitt sprengt

00.01: Politiet får inn melding om mulig sprengning av dynamitt ved området Stausland i Søgne. Politipatrulje reiser ut, men de verken hører eller ser noe som tyder på sprengning. Trolig er det fyrverkeri som er sprengt, sier Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

HOVDEN: Beruset gutt lagde kvalm

00.09: En beruset 19 år gammel fra Hovden gutt lagde mye kvalm for noen dørvakter på Hovden. Politiet pågrep 18-åringen og kjørte ham til arresten i Kristiansand.

SØGNE: Mer sprenging

01.07: Politiet fikk inn klage på et kraftig smell i Meieribakken i Søgne. Da patruljen kom til stedet var det ingen tegn til sprenging.

MANDAL: Søppeldunker stjålet

01.46: Politiet fikk inn melding om flere søppeldunker som var stjålet fra gata i Mandal, opplyser Arnesen.

KRISTIANSAND: 34-åring pågrepet for ordensforstyrrelse

Politiet måtte pågripe en 34 år gammel mann for ordensforstyrrelse. Han ble kjørt til arresten, og vil bli anmeldt for hendelsen.

**KRISTIANSAND: Frontrute knust

01.51:** Politiet fikk melding om skadeverk på en bil i Pramveien i Kristiansand. Frontruta ble knust, men politiet har ingen mistenkte til skadeverket.

**KRISTIANSAND: Krangling utenfor Caledonien

02.00:** Caledonien Hotel ber om bistand for å få fjernet en kranglete person. Da politiet kommer, har vedkommende forlatt stedet.

ARENDAL: To damer slåss i Arendal

**MANDAL: Kul i pannen etter slåsskamp

02.48:** En 21-åring fikk kul i pannen etter han ble slått ned av en annen 21-åring på Kroa i Mandal. Da politiet kom til stedet, hadde den mistenkte stukket. Den skadde ble kjørt til lege, sier Arne Arnesen til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Slått ned

03.18:** En politipatrulje ble kontaktet av en person utenfor Twist and Scout. 21-åringen hadde blitt slått ned av en 25 år gammel mann fra Kristiansand. Gjerningspersonen løp fra stedet, men mistet lommeboken under flukten. Patruljen søkte etter mannen etterpå, men fant ham ikke. 21-åringen ble ikke alvorlig skadet, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Veltet søppeldunker på Rutebilstasjonen

03.24:** En 20-åring fra Søgne ble pågrepet av politiet etter at han veltet søppeldunker på Rutebilstasjonen. 20-åringen ble innbrakt og anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale for drosje

03.38:** En 36-åring fra Vennesla ble anmeldt etter at han nektet å betale for en drosjetur fra Tveit. Operasjonsleder Arne Arnesen sier at mannen trolig ikke hadde penger.

**KRISTIANSAND: Kastet varer på gulvet

03.58:** Politiet måtte rykke ut til Shell på Gartnerløkka etter melding om mye bråk der. Det var blant annet et par karer som ikke var så fornøyde, og som kastet en del varer på gulvet.

**KRISTIANSAND: Bråk i Tollbodgaten

04.03:** Tre personer skal ha bråket i Tollbodgaten i natt. Personene hadde forlatt stedet da patruljen kom.

**MANDAL: Sparket og banket

04.06:** En 21-åring fra Mandal ble banket p åTorvet i Mandal i natt. Han ble både slått og sparket mens han lå nede på bakken. Han fikk blodige sår etter slåssingen som ble utført av en 24-åring. Den mistenkte ble tatt hånd om av politiet, og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått ned i Markens

04.21:** En 25-åring ble slått ned utenfor Sønnik i Markens. Han ble kjørt hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Kastet opp i drosje

04.26** : Taxi melder til politiet at de hadde fått problemer med en kunde som ikke ville betale for seg etter en tur på Lund. Vedkommende hadde blant annet kastet opp inne i drosjen. Etter litt betenkningstid ville passasjeren gjøre opp for seg likevel.

SØGNE: Veltet bil på parkeringsplass

HÆGELAND: Trafikkulykke på riksvei 9

**KRISTIANSAND: Tre jenter rundstjal gutt

04.45:** En gutt ringer til politiet og sier han er blitt frastjålet 100 kroner fra tre jenter. Politiet kommer til stedet, og de tre jentene nekter først for tyveriet. Etter en stund innrømmer de likevel at de har stjålet 1200 kroner fra gutten.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri på ferjeterminalen

09.13:** En vekter fra Securitas melder fra til politiet om grovt tyveri fra en bil som stod parkert på ferjeterminalen i Kristiansand. Bakruta i varebilen var knust. Det er Gumpen som eier bilen.

**BORTELID: Tysker tatt i promillekontroll

10.45:** En tysker ble stoppet av politiet som hadde promillekontroll på Bortelid. Det viste seg at tyskeren hadde promille, men den var lav. Han fikk bot for forholdet, og godtok den på stedet.

**SØGNE: Teiner beslaglagt

15.40:** Kystvakta var på befaring i skjærgården ved Søgne søndag ettermiddag, og beslagla to teiner ved Ålo som lå på for grunt vann.

— Dette bør være et varsko for fiskere og andre at de ikke må ha teinene på for grunt vann, sier Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**FARSUND: Tyveri fra hytte

17.28:** Politiet fikk melding om tyveri fra en ved Dalland i Farsund. Et vindu i hytta var knust, og det var blant annet stjålet en tv. Politiet vil etterforske innbruddet videre.