VENNESLA: — Vi måtte jo prøve å få til noe. Nå fortsetter vi foreløpig med fem, seks ansatte. Samtidig jobber vi med en løsning som sikrer god drift på sikt, sier daglig leder og styreleder Odd Reinhardtsen, et av tre søsken som eier familiebedriften som faren Rolf Reinhardtsen grunnla på Storevold for snart 60 år siden.

I sommer fikk de cirka ti ansatte oppsigelsesbrev, og det var tanken å stenge bedriften som i årevis har vært kjent for Vennesladøren. Bedriften har hatt flere tunge år. På det meste solgte "trevaren" over 20.000 dører i året. I fjor var tallet nede i 5.000. — Vi har imidlertid fortsatt å produsere hele tiden. Nå ser vi for oss videre drift. Vi jobber med ting som ikke er avklart, men det er aktuelt å få inn nye eiere på driftssiden. Jeg kan egentlig ikke si mer, for vi har ikke avklart så mye, sier Reinhardtsen, som håper å øke produksjonen etter hvert.

Driften skjer gjennom selskapet Vennesla Trevarefabrikk AS. Morselskap og eiendomsselskap er Vennesla Trevarefabrikk Eiendom AS.