**KRISTIANSAND: Biltyveri

08.49:** En rød Chrysler Sebring meldes stjålet fra Elvegata i Kristiansand. Tyveriet har skjedd i løpet av natta. Bilen har kjennemerke YU38212. Bilen ble senere funnet igjen — se lenger ned i denne politiloggen.

**KRISTIANSAND: Trakk kniv hos UDI

11.25:** En utlending trakk kniv og opptrådte truende inne hos UDI i Slottquartalet. Politiet var ute for å kikke etter ham og klokka 14.53 ble han pågrepet. Han kjøres til arresten i Kristiansand.

**MANDAL: Trusler

11.58:** En pasient kom med trusler mot en lege ved et legesenter i Mandal. Mannen (41) som sto for truslene ble hentet at politiet og kjørt vekk. Det er ventet anmeldelse i saken.

**VALLE: Diesel-tyveri

14.45:** Rundt 200 liter diesel er meldt stjålet fra en gravemaskin langs riksvei 9 i nærheten av Nordli i Valle. Tyveriet har skjedd mellom i går kveld og i dag.

**GRIMSTAD: Butikktyv

15.11:** Politiet måtte ta seg av en 14 år gammel butikktyv fra Rema 1000 på Oddensenteret i Grimstad. Det er fortsatt uklart hva som ble tatt, men politiet har tatt seg av gutten og sendt han hjem til mor.

**LILLESAND: Biltyveri

15.56:** Uvedkommende har stukket av med en blå Opel Agila fra Storgata i Lillesand. Bilen har registreringsnummer: AD 87585. **ÅMLI: Trafikkulykke

16.18:** Hendelsesforløpet er fortsatt ukjent etter at det var en trafikkulykke som involverte en bil og en syklist i Åmli. Den kvinnelige syklisten er fraktet til legevakt med lettere skader.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter med stein

20.02** Det er meldt om knuste vindusruter i Østre Ringvei på Lund. Ifølge politiet tyder ting på at ungdommer har kastet stein.

**VENNESLA: Elg påkjørt

20.50** En elg ble påkjørt på riksvei 9 på Hægeland. Ingen personer ble skadet. Viltnemnda er kontaktet.

**TVEDESTRAND: Innbrudd på treningssenter

21.26** Mellom klokken 15 og 21 har det vært innbrudd på Strandasenteret. Tyvene har brutt opp flere garderobeskap. Det er ikke oversikt over hva som er stjålet.

**SØGNE: Trimmet moped

21.25** Ei 16 år gammel jente ble stoppet i Klepplandsveien på det som antakelig er en trimmet moped. Mopeden ble avskiltet og jenta kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Fant igjen bil

22.48** Chrysleren som ble meldt stjålet fra Elvegata i morges (se øverst i artikkelen) er funnet igjen ved Jernbanestasjonen. Den er tilbakelevert eieren.