**KRISTIANSAND: Stoff

23.30** stoppet politiet en bil for kontroll på Slettheia. Politiet mistenker at fører av bilen kastet noe stoff ut av vinduet før han ble stoppet. Han ble derfor pågrepet og plassert i varetekt.

**VALLE: Brann i bil

23.30** fikk politiet melding fra brannvesenet om at det hadde vært brann i en bil i Valle. Brannen skal ha startet under kjøring. Ingen kom til skade i brannen. Politiet vil undersøke saken i dag.

**KRISTIANSAND: Nark

23.42** ble tre personer innbrakt til arresten fra området rundt rutebilstasjonen etter å ha vært i bestittelse av litt narkotika. De tre, to kvinner og en mann, er alle rundt 20 år gamle.

**ARENDAL: Nark

01.25** pågrep politiet en mann og en dame i Østregata i Arendal. De to ble innsatt i arresten etter å ha vært i besittelse av litt narkotika.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.33** fikk politiet melding om innbrudd hos en bedrift i Vågsbygd. Døra var blitt brutt opp og det var helt tydelig at det hadde vært folk inne, men politiet har ikke oversikt over hva som er blitt borttatt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.40** fikk politiet melding om at noen hadde brutt opp døra til legekontoret i Lumberveien. Tyvene stjal en del medisiner. Politiet hadde en patrulje med politihund på stedet, og sikret seg noen spor.

**KRISTIANSAND: 17-åringer på kjøretur

03.15** stoppet politiet to biler i Vestre Strandgate. To 17 år gamle gutter kjørte hver sin bil. De ble tatt med inn til politistasjonen og anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Trafikkontroll

06.50** Politiet avholder trafikkontroll på riksvei 410 på Kystveien. 64 biler blir sjekket, uten at det blir gitt noen reaksjoner.

**MANDAL: Rundstjålet

10.42** En kvinne melder fra til politiet at hun i løpet av søndag kveld har hatt ubudne gjester. Kvinnen skal ha vært alene og både syk og sengeliggende da hun ble frastjålet flere smykker, blant annet.

FROLAND: Trevelt førte til trafikkulykke

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

16.16** Politiet pågrep en 24 år gammel mann og en 22 år gammel mann i Marviksveien på Lund. Begge var i besittelse av narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

16.28** En 25 år gammel mann fra Vennesla blir anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort i Kristiansand sentrum.

**LYNGDAL: Promillekjøring

18.00** En 40 år gammel mann fra Haugesund er mistenkt for promillekjøring på E 39. **LILLESAND: Kjørte i 119 km/t i 80-sone

17.51** Politiet stoppet en bilist på 51 år fra Lillesand på gamle E 18 etter at han hadde brutt fartsgrensen.

GRIMSTAD: Stoppet uten førerkort for 15. gang

KRISTIANSAND: Franskmann hadde med seg 26 liter alkohol

**GRIMSTAD: Kjørte i 141 km/t i 100-sone

18.52** En 32 år gammel mann fra Mandal ble stoppet på Morholt i 141,7 kilometer i timen. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

KRISTIANSAND: Ruskjøring med barn i bil

21.35 En patrulje stoper en bil på Gimlekollen. En 26 år gammel kvinnelig fører er mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Kvinnen har med et barn i bilen, som er tatt hånd om av barnevernsvakta. Kvinnen er fremstilt for utvidet prøve på legevakta.

KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

21.59 Det blir meldt fra om innbrudd i en 29 fots Scan Beltic i Løviga i Vågsbygd i løpet av siste uke. Det er brutt opp dør til begge kabiner. Det er stjålet en 32 tommers flatskjerm og musikkanlegg. I tillegg til skadeverk er det gjort forsøk på å koble tenninga på båten.

FROLAND: Stoppet mopeder

21.55 En patrulje stopper en moped for uvettig kjøring i Froland. Mopeden er trimmet. Samtidig stopper politiet en crossykkel, som beslaglegges på grunn av uklare eierforhold.

LILLESAND: Ruskjøring

22.42 UP stopper en bil ved Skifjelltunnelen på E 18 ved Lillesand . Sjåføren er mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Også passasjerenfremstår som ruset. Sjåføren er i tillegg etterlyst av politiet for vinningskriminalitet. Begge er 22 år fra henholdsvis Kristiansand og Grimstad.

KRISTIANSAND: Ruskjøring

23.12 Politiet stopper en 42-åring i i Marviksveien, mistenkt for kjøring i ruset tilstand.