KRISTIANSAND: Ifølge politioverbetjent Eva Marit Gaukstad i Agder politidistrikt skal voldtekten ha skjedd i et privat hjem i september i år.

— Etterforskningen i saken startet da jenta meldte fra om overgrepet på skolen hvor hun går, forteller Gaukstad til Fædrelandsvennen.

Fredag i forrige uke ble fetteren framstilt for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett. Politiet ba om at mannen skulle bli fengslet i fire uker begrunnet med gjentakelsesfare og unndragelsesfare.

Politiet frykter at siktede vil rømme fra landet dersom han blir løslatt. 25-åringen er utenlandsk statsborger og har bodd i Norge siden 2007. I tillegg til å ha utøvet vold og voldtatt sin 14 år gamle kusine, er mannen også siktet for å ha vært voldelig mot andre familiemedlemmer.

— Med henvisning til vitneforklaringer fra fornærmede og vitner synes siktede å ha et betydelig problem i forhold til sinnemestring og egen aggressivitet, skriver retten.

Det gjenstår noe etterforskning i saken, men påtalemyndigheten tar sikte på at rettssaken mot mannen blir gjennomført i løpet av vinteren 2013.