KRISTIANSAND: Det var tollvesenet i Kristiansand som meldte i fra om hendelsen til politiet klokken 00.54 natt til mandag.

Politiet rykket ut til stedet for å snakke med mannen. 25-åringen blir anmeldt for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

01.40** En kvinne (34) ble natt til mandag stanset da han kjørte bil ved Steindalen på Vågsbygdveien uten å inneha gyldig førerkort.

Det viste seg at det også var avskiltningsbegjæring på bilen. Dermed tok politiet med skiltene på kjøretøyet.

**GRIMSTAD: Skiltnummer forsvunnet

07.24:** Noen meldte fra om at en skiltnummerplate er mistet eller stjålet i løpet av helga.

**KRISTIANSAND: I uregistrert bil, uten førerkort

09.36:** Politiet stoppet en bil som tauet en uregistrert bil på Sagmyra. Føreren av bilen som ble tauet hadde ikke gyldig førerkort for bil. Vedkommende er en 24 år gammel mann fra Kristiansand, men operasjonsleder Frank Solås opplyser ikke hvilke konsekvenser dette får for mannen.

**GJERSTAD: Trailer sto fast i snøslaps

10.37:** En svensk trailer sto fast i snøslaps like etter avkjøringen fra E 18 mot Gjerstad. Lasten var dårlig plassert og traileren kom seg ikke videre. Viking måtte hjelpe traileren over første kneik, men den ble frarådet å kjøre videre inn i landet på grunn av den dårlig plasserte lasten.

**VALLE: Promillekjøring

17.01** : En 62 år gammel bilist blir stanset av politiet på Gamleveien og innbrakt til utåndingsprøve. Det viser en lav promille. Blodprøve av mannen er tatt og videre etterforsking avventes til resultatet foreligger.