**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

02.06:** I kontorene til Direkt media i Grimstad ble det i natt meldt om innbruddsforsøk. Et vindu var forsøkt brutt opp, men tyvene har ikke helt fått det til.

**ARENDAL: Stri gjest

03.24:** Fra Kystveien i Arendal ber en kvinne politiet om bistand til å få kastet ut en gjest som nekter å gå hjem. Politiet dro til adressen og geleidet en mannsperson ut.

**BYKLE: Bil i Elva

10.39:** En bil skal ha veltet og kjørt av Riksvei 9 og landet på hode i Otra ved Byklestøylane.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bil

12.00** Tyver har i løpet av natt til mandag brutt seg inn i en bil i Mollandsveien i Grimstad. Ifølge eieren er det stjålet et dyrt musikkanlegg. Saken blir anmeldt, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil gjenfunnet

12.25** En bil som ble stjålet i Skien natt til 9. oktober i år ble funnet igjen i Kristiansand mandag ettermiddag. Det var ansatte i et vaktmesterfirma som varslet politiet om at bilen trolig var stjålet. Ifølge tipserne har bilen stått parkert utenfor Kiwi i Elvegata i Kvadraturen i lang tid. Bilen er tatt hånd om av politiet og vil bli utlevert til den rettmessige eieren.

**RISØR: Tatt med hasj

13.30** En mann i midten av 20-årene ble mandag pågrepet med ca. 1 gram hasj på en adresse i Risør. Mannen ble innbrakt og satt i avhør.