KRISTIANSAND: UP hadde fartskontroll likeved Varoddbroa, her ble det skrevet ut syv forenkla forelegg og inndratt to førerkort.

— Den høyest målte farten var på 125 km/t i 80-sonen, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken.

LYNGDAL: En bil er blitt frastjålet kjennemerkene. Bilen hadde kjennemerke RA 34151, og de ble stjålet i løpet av det siste døgnet.

SØGNE: Brannvesenet fikk klokken 19.35, melding om en krattbrann på Kapelløya utenfor Søgne.

LYNGDAL: Politiet hadde en trafikkontroll ved Kvavik i Lyngdal. Her ble 30 biler kontrollert. En ble tatt for kjøring uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Politiet melder kl 20.09 at de har stanset en bil på Topdalsveien, føreren her var en 18 år gammel mann, uten gyldig førerkort.

Tidliger i dag

KRISTIANSAND: Klokken 11:59 fikk politiet melding om at det var stjålet en BMW med registreringsnummer DL16263 fra Eivind Jarls gate i løpet av natten. Politiet vil gjerne ha tips.

FROLAND: En moped ble påkjørt bakfra på Froland og mopedføreren ble lettere skadet. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 12.18 og mistenker at bilføreren, en 19 år gammel mann fra Froland, som kjørte i mopeden hadde promille og førerkortet hans ble beslaglagt.

MANDAL: Tilstanden til en 26 år gammel mann fra Søgne er alvorlig etter at han kjørte motorsykkel og kom inn i feil kjørebane og frontkolliderte med en bil ved Fasselandsvannet. Bilføreren er uskadd, mens en bilpassasjer er lettere skadet. Alle er sendt til sykehuset i Arendal. Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.34 søndag.

ARENDAL : En bil havnet på taket i Engekjærbakken i Arendal. Passasjerene måtte krype ut av bilen. Politiet mistenker ikke at føreren har hatt promille, men vil likevel undersøke kjøringen. De fikk melding om ulykken klokken 13.42. ARENDAL: 14.58 fikk politiet beskjed om at det hadde vært innbrudd i en båt i en båthavn i Arendal. Det er blant annet stjålet diverse verktøy og en styrekonsoll.

Les også loggen fra natt til søndag.

BIRKELAND: Klokken 15.12 fant politiet en ribbet blå Audi ved Rugsland i Birkenes, som de vil undersøke nærmere.

RYSSTAD: Klokken 15.28 fikk politiet melding om en bil som lå på taket. En av bilenes passasjerer hadde vondt i nakken. Viking tok med seg bilen og politiet vil følge saken opp i morgen.

HØVÅG: På Ramsøya har det vært innbrudd i flere hytter, noe politiet fikk melding om klokken 15.33. De vil etterforske sakene videre i morgen.

ARENDAL: En moped med registreringsnummer PT6433 er stjålet fra Malmbryggen i Arendal. Politiet fikk melding om tyveriet klokken 15.33. ARENDAL: Det har vært innbrudd på Stuenes skole i Arendal, blant annet har et brannslukningsapparat blitt tømt ut. Et av vinduene på skolen er brutt opp og politiet etterforsker saken videre. De fikk melding om innbruddet klokken 16.25. SELÅSVATNET: 17.37 fikk politiet melding om en skog – eller krattbrann ved Selsåvatnet. Brannen er ikke så veldig stor i omfang, ifølge politiet.

GRIMSTAD: 18.13 hadde politiet kontroll i Grimstad på riksvei 404. Der stoppet de en mann i 76 kilometer i timen i 40-sonen. Politiet beslagla mannens førerkort.