KRISTIANSAND: Dyrket marihuanaplanter i blokkleilighet

Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Tatt for «øvelseskjøring» i ruset tilstand

03.56:** Les egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Stjal verktøy fra bil

09.00:** En gang mellom klokka 21 torsdag og 9 fredag har noen stjålet verktøy fra en bil som sto parkert ved Bjorvatn på Evje.

**ARENDAL: Trafikkontroll ved Bjorbekk

09.30:** I forbindelse med en trafikkontroll ved Bjorbekk skriver politiet ut tre forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon. En fjerde person blir også anmeldt for å ha brukt mobiltelefon, men operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt vet ikke hvorfor denne personen får en strengere reaksjon enn de andre.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i dyrebutikk

10.10:** Politiet får melding om grovt tyveri fra en dyrebutikk i Tvedestrand. I løpet av natta har noen stjålet penger fra kassaapparatet.

MANDAL: To personer på moped

14.27: Politiet stanser en moped med to personer på. Føreren får et forenklet forelegg.

KRISTIANSAND: Bilstans skapte kø

16.25: Les egen sak.

LYNGDAL: Klager på vinglete kjøring

18.56: Politiet stanser en brun Mercedez på E 39 etter meldinger om vinglete kjøring. Bilen er registrert i Tyskland, men den var i orden og sjåførern hadde også sitt på det tørre.

EVJE: Knust rute

19.36: Politet rykker ut på melding om innbrudd, og finner ei knust rute i en bolig i Grenjåvegen. Det er usikkert om noe er blitt stjålet.

KRISTIANSAND: Stjal eksosanlegg

19.45: Politiet får en telefon fra Kristiansand Caravansenter på Randesund. Noen har tatt seg inn på oppstillingsområdet og fjernet det komplette eksosanlegget fra to bobiler.

FARSUND: Slag i ansiktet

20.12: En mann ringer inn fra Kirkegata i Farsund om en kranglevoren mann som har slått ham i ansiktet. Mannen har forsvunnet, men en patrulje skal gjøre undersøkelser.

GJERSTAD: Tatt i 117,5 km/t

20.23: UP måler en bilist til 117, 5 km/t i en 80-sone, på E 18 ved Gjerstad. Sjåføren, en 28-åring fra Kristiansand, blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt.

VENNESLA: Kjørte uten førerkort.

20.53: En venndøl (19) blir stanset, kjørende uten førerkort. Han blir anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Dyttet av mopedbøller

21.26: En dame melder at hun har blitt dyttet av ukjente personer på moped, ved Saltrød. Da politiet kom til stedet hadde de kjørt vekk.

**ARENDAL: Ulmebrann på Stoa

22.34:** Politi og brannvesen rykker ut etter melding om brann, og det viser seg at det brenner i en søppeldunk i industriområdet på Stoa. Årsaken er usikker, og det er ikke meldt om ytterligere skader.

ARENDAL: Nektet å betale for drosjetur

22.58: En kvinne nekter å gjøre opp for seg etter en tur til Myra, og en patrulje drar til stedet. Hun blir anmeldt dersom hun fortsatt nekter å betale.

TVEDESTRAND: Støyklager

23.18 : Politiet rykker ut etter klager om støy i Hovedgata, men det er stille da de ankommer.

**ÅMLI: Slåssing på pub

23.15:** En patrulje rykker ut etter melding om klameri på en pub. Det er fortsatt uvisst for operasjonssentralen hva som har foregått der.