— To uker med rehabilitering var ikke nok til å lege skaden. Jeg er selvfølgelig veldig skuffet. Jeg har trent hardt i sommer og følte meg i god form til å spille US Open, sa 28-åringen.Clijsters har vunnet US Open tre ganger. Belgieren hindret nåværende verdensener Caroline Wozniacki i å vinne sin første Grand Slam da de to møttes i finalen av turneringen i 2009. Da hadde Clijsters akkurat gjort comeback etter barnefødsel.

I fjorårets US Open forsvarte Clijsters tittelen sin med å slå russiske Vera Zvonareva i finalen.

— Nå er det ikke annet å gjøre enn å hvile og få behandling hver dag. Hvis jeg ikke gjør dette gradvis vil den samme skaden bare komme tilbake. Derfor har jeg ingen annen mulighet enn å trekke meg fra turneringene i Tokyo og Beijing også, sier Clijsters.

Den tredjerangerte belgieren har vært skadeplaget hele sesongen. I april skadet 28-åringen en ankel etter å ha danset i et familiebryllup. I forrige uke fikk Clijsters et nytt problem da hun pådro seg strekk i en magemuskel under en kamp mot kinesiske Zheng Jie i Toronto. Kanskje er tiden endelig inne for at danske Wozniacki vinner sin første Grand Slam? (©NTB)