BØ: Gutten har vært savnet siden klokken 17.35 torsdag. Familien var på tur med barna til Sommerland i Bø da han forsvant.

27 personer fra Røde Kors og en politipatrulje med hund har i går kveld og i natt søkt i området rundt Bø sommerland. Søket er nå avsluttet, uten at det er funnet klær eller andre ting etter gutten.

Reist hjem?

Politiet fikk i går kveld opplysninger om at en person, som kunne stemme med signalementet av den savnede gutten, var sett på Rugtvedt i Bamble, og videre på bussen mot Sørlandet.

Klokken tre i natt undersøkte politiet familiens bolig i Grimstad uten å finne ham. Politiet mener det ikke er utenkelig at gutten har forsøkt å haike mot Sørlandet, og forsøker nå å verifisere opplysningene om at den saknede har reist hjem igjen.

Politiet er interessert i observasjoner fra publikum.

Savnet

Familien er fra Afghanistan. Den 16 år gamle sønnen hadde sagt at han ikke ville være i Sommarland lenger. De bor på en hytte på Lifjelltunet, men dit har gutten ikke kommet.

Gutten snakker ikke norsk, men flytende tysk.

Han er cirka 180 cm høy, tynn, mørk i huden og mørk i håret.

Det er opplyst han har en sort T-skjorte. Denne er påskrevet navnet hans, ”Ali”. Det står også ”Fier” sammen med et bilde av en tegneseriefigur på T-skjorten.

På utsiden av T-skjorten skal han ha en gul og hvitrutet skjorte.

Han skulle ha grå, glatt, joggebukse. Han skal ha svarte crocks.

Politiet opplyser at han ikke er kjent i området og raskt ha gått seg vill.