— I tillegg kommer alle oppdragene om bråk som enten ordnet seg før vi kom, eller som ble løst på stedet av politiet, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder-politiet.

Etter midnatt teller han 72 loggførte oppdrag fram til klokken 8 i de to fylkene. Denne fvn.no-loggen begrenser seg til uykker, slåssing, og hendelser som førte til reaksjoner fra politiet:

ARENDAL: Kjørte i fender - promillemistenkt

00.27: Føreren, en 18-åring fra Telemark, mistenkes for promille etter trafikkuhellet i Sognebakken. Der kjørte han i en fender. Føreren ble etter en blodprøve tatt med til arresten, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til fvn.no.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

00.36: En mann på 20 år ble pågrepet og innbrakt for ordensforstyrrelse ved Fisherman's pub - og også for å ha satt seg til motverge.

MARNARDAL: 16-åring i mopedulykke

ARENDAL: Slåssing mellom mann og kvinne

00.50: Det kom melding om slåssing fra Nedre Tyholmsvei. En mann ble kjørt til legevakta, men ingen ble pågrepet. En kvinne i slutten av 20-årene fra Froland har status som mistenkt.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse 2

01.00: Kvinnen slo til samboeren i Havnegata. Hun bråket også på offentlig sted, og hadde tidligere på kvelden fått tilsnakk av politiet. Nå ble 22-åringen fra Arendal tatt med av politiet, anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Offentlig drikking

01.00: En 18-åring må betale for å ha drukket på offentlig sted - nærmere bestemt i Kirkegaten.

MANDAL: Slo med knyttet hånd

01.53: Det brøt ut slåsskamp i Bryggegata, der en mandalitt (21) slo en annen (19) over nesa med knyttet hånd. Førstnevnte ble ikke pågrepet, men i stedet anmeldt og bortvist fra stedet.

ARENDAL: Tatt for urinering

02.00: Tissingen fant sted i Tollbodgaten i Arendal, og en mann (31) fra Oslo fikk forelegget fra politiet.

GRIMSTAD: Tatt for urinering 2

02.40: En person urinerte oppetter en husvegg, og vedtok forelegget for det. Alder er ikke oppgitt.

ARENDAL: To saker på ett oppdrag

03.04: Et utested i Kirkegaten meldte om at en person lå bevisstløs. - Det viste seg han hadde sklidd og falt på gulvet. Han kom til bevissthet. Men på stedet fikk politiet også vite at en annen hadde drapstruet en dørvakt, sier Klausen. For dét ble en 19-åring pågrepet. Dørvakten kommer til å anmelde trusselen.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål utenfor JaFs

ARENDAL: Bortvist, kom tilbake

03.37: Personen som dukket opp på 7-eleven var bortvist for bråk tidligere på kvelden. - Da han kom tilbake, var ikke terskelig veldig høy for å pågripe ham, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen. Mannen er tidlig i 20-årene og fra His.

ARENDAL: Tatt for urinering 3

04.10: En person urinerte oppover en husvegg. Han er i slutten av 20-årene og fra Bjorbekk.

FARSUND: Tatt for promille

04.14: En 27-åring ble pågrepet for promillekjøring. - Han hadde ikke noe førerkort å beslaglegge - det hadde vi allerede beslaglagt, for diverse lovbrudd i forveien, sier operasjonsleder Klausen.

LYNGDAL: Ulovlige legemidler

04.21: En bil med fire personer stoppet, og én anmeldt for besittelse av legemidler og kjøring uten førerkort. En annen ble anmeldt for å ha overlatt bilen til sin til vedkommende. Eieren av bilen er en 22-årig mann fra Figgjo, føreren en 22-årig kvinne fra Bryne.

KRISTIANSAND: Til skogs etter promillekontroll

05.56: Etter å ha blåst til en promille 0,8, la bilisten på sprang. I skogen ved Gartnerløkka ble han innhentet av politiet. Mannen oppga da falsk personalia, forteller operasjonsleder Per Kristian Klausen. Bilisten ble kjørt fra Gartnerløkka til arresten, og er en 28 år gammel Oslo-mann.

MANDAL: Bråk i taxikø

07.13: Kvinnen (43) skal ha laget bråk i taxikøen. Hun hadde for øvrig heller ikke penger til å komme seg hjem, opplyser operasjonslederen. - Hun ble kjørt hjem av politiet. Men ettersom hun anmeldes for ordensforstyrrelse, ble det dyrere enn en taxitur, sier Klausen.