KRISTIANSAND: De to sørlendingene hadde sju rette og vant hver drøyt tre millioner kroner, men Norsk Tipping har foreløpig ikke fått gitt dem den gledelige beskjeden.

— De svarte ikke på telefon da vi ringte i går kveld. Foreløpig har vi ikke kommet i kontakt med dem, men jeg skal gjøre et forsøk senere i ettermiddag, sier Roar Jødahl i Norsk Tipping til fvn.no søndag ettermiddag.

Sørlendingene som hadde hele vinnerrekken med tallene 3-6-10-15-20-22-23, er bosatt i Mandal og Arendal. Vinnerkupongen i Arendal ble kjøpt av en kvinne på Meny Krøgenes fredag, mens Jødahl kan ikke svare på hvor vinneren i Mandal kjøpte kupongen.

Totalt fem vinnere fikk sju rette under Lotto-trekningen, men bare en av dem, en Florø-mann, svarte da Norsk Tipping ringte. Mannen ville ikk tro det han hørte, ifølge Norsk Tippings hjemmesider.

— Jeg sitter her og sjekker kupongene selv, men har ikke sett noen vinnerrekke ennå. Du får ringe igjen senere, for dette tror jeg ikke noe på, din luring, svarte mannen, som hadde flere kuponger å kontrollere før han var gjennom bunken.