ARENDAL: Ifølge en pressemelding fra avisens styre ønsker dagens redaktør Nils Petter Vigerstøl å trappe ned sitt engasjement i avisen. Han har ledet avisen siden etableringen høsten 2005, mesteparten av tiden både som daglig leder og ansvarlig redaktør.

Arendals Tidende gikk konkurs i vår etter negativ utvikling på abonnementssiden. Konkursboet ble, ifølge Agderposten, oppkjøpt av Tvende Media AS, et selskap Einar Sjøvaag og Odd Bjørn Jensen står bak. Selskapet utgir blant annet TS-avisen i de to Agder-fylkene og i Telemark.Morten Kraft var administrerende direktør i Sparebanken Sør. Etter at banken tapte rundt 100 millioner på sitt engasjement i fotballklubben Start, gikk han av som sjef i banken.

Kraft sitter i bystyret i Arendal for Arbeiderpartiet, og har ifølge Agderposten jobbet som frilansjournalist for Arendals Tidende. Ifølge pressemeldingen fra styreleder Sjøvaag arbeider Kraft nå som journalist i avisen.

Avtroppende redaktør Nils Petter Vigerstøl er medeier i avisen og sitter i selskapet selskapets styre. Han vil fortsatt arbeide som skrivende medarbeider, og går over i stilling som politisk redaktør.Vigerstøl vil i tillegg ha ansvar for utvikling og administrasjon av avisens forlagsvirksomhet. Han har tidligere vært ansatt i Fædrelandsvennen, Agderposten, Tvedestrandsposten og han var en periode daglig leder og redaktør av nåværende Radio P5.