— Det har vært en del fyll og bråk både i Arendal og Kristiansand. Vi har hatt nok å gjøre i natt, forteller operasjonsleder Dag Kjær i Agder politiidistrikt.

Her er noe av det poltiet har loggført fra nattens hendelser:

**KRISTIANSAND: Bil i grøfta

01:57** En bil havnet i grøfta langs E 39 ved Shell på Fidjane. Det var en 23 år gammel kvinne som kjørte bilen og det mistenkes at hun var ruspåvirket.

Ingen kom imidlertid til skade i utforkjøringen.

**GRIMSTAD: Bilbrann

01:23** Det kom inn en melding om at en bil sto i brann på Østerhus industriområde. En gammel Golf skal ha stått i brann.

ifølge politiet ble bilen helt utbrent.

**KRISTIANSAND: Mann snoket

02:00** En mann gikk og snoket i båkgården til Mc-senteret i Dronningens gate. Han rakk likevel ikke å gjøre noe galt, før politiet kom. Annet enn å være tydelig ruset på narkotika. Han erkjente bruk av dette.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02:41** Politiet fikk melding om slåssing i Vestre Strandgate i Kristiansand. Da patruljen kom frem hadde kamphanene forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Veltet søppelbøtter

02:56** Politiet fikk melding om at noen hadde veltet søppelbøtter nedover hele Henrik Wergelandsgate i Kristiansand. Ingeniørvesenet ble varslet om hendelsen.

Politiet vet ikke hvem som har utført pøbelstrekene.

**KRISTIANSAND: Blotting

03:00** En person blottet seg ved Seven-eleven i Markens gate.

— Det var en mann som gikk med stellet ute i Markens. Men da vår patrulje kom frem hadde han pakket sammen sakene og gått, forteller operasjonsleder Kjær.

Politiet fikk dermed ikke tak i gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

03:48** Noen hadde brutt seg inn in en bil som sto ved Tollboden i Kristiansand. Eieren hadde parkert bilen torsdag formiddag og da han kom tilbake hadde uvedkommende vært i bilen. Forholdet er anmeldt til politiet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04:25** Tyver har brutt seg inn på Justvik skole i løpet av natten. Det ble oppdaget og meldt til politiet av en vekter fra Securitas.

Politiet vet ennå ikke hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Dunket i vinduer

04:32** To gutter ble bortvist av ansatte på Caledonien hotell i Kristiansand fordi de ikke oppførte seg helt bra. Den ene av bortviste skal da ha blitt sur og begynte å banke på rutene til hotellet.

De ansatte var redde for at rutene skulle knuse og kontaktet politiet. Personene forsvant før politiet dukket opp.

**LILLESAND: Mann i vann

05:31** En beruset ung mann ramlet i sjøen ved Strandgata i Lillesand. Han ble plukket opp av ambulanse og politiet.

**KRISTIANSAND: Berusede personer

07.37:** Det meldes om to berusede personer som sjenerer folk på rutebilstasjonen i Kristiansand. Ikke lenger etter får politiet melding om at personene har dratt fra stedet.

KVINESDAL: Stjal felger

Hunsbedt bil melder at uvedkommende har skudd av og fjernet alle fire felgene på en bil som har stått utenfor forretningen over natten.