Les også: Dirigerte trafikken i fylla

Falt ned fra taket under fest

Mann slått til med balltre

**ARENDAL: Tyveri av lommebok

23.39** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en lommebok fra et lokale i Arendal hvor det i går kveld ble arrangert en privat fest. Det skal ha vært noen kontanter og diverse kort i lommeboken. Saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset person

00.12** fikk politiet melding om at betjeningen ved Victoria pub trengte hjelp til å få fjernet en beruset person fra lokalet. En patrulje ble sendt til stedet, og vedkommende ble geleidet vekk uten større problemer.

**KRISTIANSAND: Beruset person

00.14** fikk politiet en tilsvarende melding fra Spot. En gjest på utestedet var ikke særlig medgjørlig, og han satte seg også opp mot vaktene, som til slutt ba politiet om bistand. Mannen, som visstnok også skal ha slått til en av vaktene, ble pågrepet og satt i arresten. Vedkommende er 30 år gammel og fra Kristiansand.

**FROLAND: Bråk på Dusty Boots

00.17** fikk politiet melding om bråk på et utested i Blakstad. En person skulle ha blitt slått ned og politi og ambulanse ble sendt til stedet. Fornærmede skal ha blødd litt fra et kutt i hodet og ble kjørt til legevakten. Vitner på stedet antydet hvem som kunne være gjerningsmannen, og kort tid etterpå ble en mistenkt pågrepet og plassert i arrest. Saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

00.59** ble en 23 år gammel mann fra Arendal bøtelagt etter å ha blitt tatt på fersken mens han drakk alkohol på et offentlig sted.

KRISTIANSAND: Beruset person i busslomme

Politiet kom i natt over en beruset person som lå i en busslomme på Østerveien like ved Oddernes kirke. Vedkommende måtte tilbringe natten i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.37** fikk politiet melding om bråk inne på Leopold. En 19 år gammel mann fra Stavanger måtte bli plassert i håndjern etter å ha laget bråk inne på utestedet og han vil bli anmeldt for dette.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted

01.51** ble en 25-åring tatt på fersken mens han urinerte på offentlig sted.

**ARENDAL: Beruset

02.20** fikk politiet melding om en meget berust person i området Pollen bar i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet, og vedkommende var så beruset at politiet tok han med til legevakten for en sjekk. Det ble etter hvert besluttet at mannen måtte tilbringe natten på legevakten slik at man kunne ha ham under oppsyn.

**KRISTIANSAND: Til sjenanse

02.23** fikk politiet melding fra en restaurant i Dronningens gate om at de hadde problemer med en dame som var beruset og til sjenanse for andre gjester ved stedet. En politipatrulje ble sendt til stedet og tok etter hvert hånd om kvinnen, som er 51 år gammel og fra Mandal. Hun måtte tilbringe natten i arresten og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.24** fikk politiet melding om slåssing ved biblioteket i Kristiansand. Samme melding gikk også ut til AMK. Det skulle visstnok være svært ampert på stedet og flere personer skulle ha braket sammen. Da politiet kom til stedet hadde de involverte, ifølge vitner, løpt fra stedet. Det har heller ikke kommet inn noen anmeldelser i forbindelse med dette.

**MANDAL: Innbrudd

02.32** fikk politiet en innbruddsmelding fra Pizzabakeren i Mandal. Noen hadde brutt opp en dør til lokale, men politiet kan i utgangspunktet ikke se at noe er blitt stjålet. Det opprettes en sak på forholdet.

KRISTIANSAND: Bråk

Politiet fikk i natt en melding om bråk på McDonalds i Markens. En 22 år gammel mann ble innbrakt til arresten og anmeldt for bråket.

**KRISTIANSAND: Beruset

03.13** ble en person innbrakt til arresten etter å ha vært svært beruset ved Shell i Elvegata.

**VÅGSBYGD: Knust verandadør

03.52** fikk politiet melding om at noen hadde knust en verandadør tilhørende en leilighet i Vågsbygd. Innehaveren av leiligheten var bortreist og det var naboen som meldte om saken. En politipatrulje ble sendt til stedet, og det kan se ut som om det har vært folk inne i leiligheten. Episoden blir ansett som ett innbrudd, og politiet har opprettet en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Knust bilrute

10.35** Noen har knust et vindu i en bil som sto parkert utenfor Elvegata 4. Det er uvisst om noe er stjålet.

**FARSUND: Pågrep innbruddstyv

10.41** Det kom melding om at det var innbrudd i en bil utenfor Ore Toyota i Farsund. Klokken 11.03 kom det igjen melding om innbrudd i to andre biler på stedet. En mann 38 år gammel mann fra Farsund ble pågrepet, mistenkt for innbruddsforsøkene. Mannen er også mistenkt for å stå bak innbrudd på en hytte i Ulgjel i natt.

**GRIMSTAD: Innbrudd

11.57** I løpet av natta har det vært ubudne gjester i et hus i Kirkegaten. Det er usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Sprengt postkasse

12.08** En postkasse i Svanedamsveien er sprengt med fyrverkeri. Det lå post som er ødelagt i postkassa.

**BYKLE: Stjal bil

12.26** En Audi A4 er stjålet fra Hovden skisenter i løpet av natta. Sjåføren hadde lånt bilen av bileieren og kunne derfor ikke oppgi registreringsnummeret til politiet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra solsenter

12.35** Noen har stjålet myntbokser fra fire båser med solsenger.

KRISTIANSAND: Kollisjon ved Trekanten

**GRIMSTAD: Stjal bilskilter

15.58** To bilskilter er stjålet fra en Volkswagen som sto parkert utenfor Løken-gården. Nummeret er PD 22679 og innbruddet har sannsynligvis skjedd i løpet av helgen.

**KRISTIANSAND: Hunder stakk av

16.56** To blandingshunder har stukket av fra Småslettane i Tveit. Den ene er sort og den andre sort og hvit.

TVEDESTRAND: 13-åring skadet i rideulykke

**GRIMSTAD: Tyveri i svømmehallen

17.34** Uvedkommende har vært og rotet i garderobeskap i svømmehallen. To mobiltelefoner og et bilnøkkelsett er stjålet. Ingen er pågrepet.

AGDER: To råkjørere tatt i kveld

**ARENDAL: 16-åring kjørte uregistrert lett MC

18.07** En 16-åring ble stoppet av en politipatrulje på Rykene. Han kjørte en uregistrert lett motorsykkel. Gutten blir anmeldt av politiet og ble tatt hånd om av foreldrene i kveld.

**ARENDAL: Stjal moped

19.07** En blå Peugot med nummer YJ 9588 er stjålet fra en garasje i Heståsen i løpet av det siste døgnet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for å ha tyvegods i bilen

19.47** Politiet kontrollerte en utenlandsregistrert bil på en parkeringsplass i Havnegata. En 20 år gammel rumener ble satt i arresten da det er mistanke om at ting i bilen er tyvegods. Operasjonssentralen har ikke oversikt i kveld over hva slags ting som ble funnet i bilen.

**VENNESLA: Avskiltet bil etter uvettig kjøring

21.13** Politiet fikk klager fra et par beboere på Skarpengland om at to biler drev uvettig kjøring. Politiet fikk stoppet den ene bilen, og den var i så dårlig teknisk stand at den ble avskiltet. Den andre bilen har ikke politiet fått tak i, men de har snakket med bileieren og sagt tydelig ifra om hva de syns om den type kjøring.