Døde etter MC-ulykke

En av motorsyklistene som var involvert i ulykken i Hunnedalen fredag, døde på Stavanger Universitetssjukehus lørdag kveld.

Publisert:
  • Atle Andersen | Jone Østebø
Denne artikkelen er over ni år gammel

STAVANGER/GJESDAL: Mottorsykkelføreren ble fløyet til sykehus etter ulykken hvor to motorsykler kolliderte med en bil i Hunnedalen.

De to MC-førerne hadde trolig kjørt i følge og skal ifølge vitner ha holdt høy hastighet i forkant av ulykken som skjedde 200 meter fra Røde Kors-hytten. Begge motorsykkelførerne er fra distriktet og i midten av 30-årene.

En av MC-førerne mistet kontrollen i en sving og fronkolliderte med en minibuss. Mannen, som er født i 1975, var livstruende skadet da han kom til sykehuset i Stavanger.

— Han har fått alvorlig hodeskader og tilstanden er kritisk og livstruende, sa nevrokirurg Roald Baardsen til Aftenbladet fredag kveld.

Livet sto ikke til å redde. Ved 21.40-tiden lørdag opplyser sykehuset at mannen er død.

Et vitne opplyser til Aftenbladet at motorsykkelen ble delt i to i den kraftige kollisjonen. Den andre MC-føreren sneiet også bilen og ble også skadd, men ikke alvorlig. Han ble også sendt til sykehuset, men allerede lørdag morgen var han flyttet fra intensivavdelingen.

I minibussen var det fem personer som ikke kom fysisk til skade.

Fylkesvei 45 ble midlertidig stengt etter ulykken.

Publisert:

Les også

  1. Motorsyklist alvorlig skadet

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Lister