KRISTIANSAND: — Vi er veldig fornøyde med denne prisen og oppmerksomheten vi har fått her i dag, sier eier, mekaniker og fører Atle Jørgensen til fvn.no.

Nasjonal motordag er et årlig arrangement som Corvette Club Norway, avdeling Sørlandet, arrangerer på parkeringsplassen til Fædrelandsvennen på Fiskåtangen. I år var det nesten fullt på parkeringsplassen mens arrangementet pågikk.

— Det har vært veldig mye folk og biler her i år. Det er ny rekord, sier arrangør og Fædrelandsvennen-ansatt Hans Tore Tangerud.

En av postene på programmet er folkets pris. Her stemmer publikum på det bidraget de liker best, og i år var det en motorsykkel som vant overlegent.

— Vi har måtte svare på spørsmål om denne motorsykkelen i hele dag, men det gjør oss absolutt ingen ting. Dette er veldig gøy, og en fin måte å gjøre navnet vårt kjent ovenfor sponsorer og andre interesserte, sier eier og mekaniker Jan Røinås.

Røinås danner sammen med Jørgensen, Ronny Aasen og Kjell Hildebrandt «Aasen Nitro Twin Pro Racing». Teamet er ett nytt innen dragracing.

Foto: Mads Ommundsen