SONGDALEN: — Etter å ha sjekket kjennetegnet på bilen, viste det seg at kjøretøyet er meldt stjålet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

Det var klokken 17.37 betjeningen ved bensinstasjonen varslet politiet om tyveriet av drivstoff.

Ifølge betjeningen skal føreren ha fylt opp tanken før han satte seg i bilen og dro fra stedet.

— Politiet vil innhente overvåkningsbilder for å forsøke å finne ut hvem som var førere, opplyser Kvitne.

**MANDAL: Jolle fløt forbi

14.45** En beboer på Stusvik i Holum ringte politiet og fortalte at en 8-9 fots jolle tidligere på dagen kom flytende forbi. Vedkommende opplyste at han hadde bundet fast båten og ønsket politiets hjelp til å formidle funnet til eieren.

**KRISTIANSAND: Verktøy stjålet

15.29** Uvedkommende har i løpet av den siste tiden brutt seg inn i en bygning tilhørende YIT i Barstølveien. Ifølge politiet er det stjålet en del verktøy. Tyvene tok seg inn i lokalene ved å bryte opp en del hengelåser samt brutt opp dører og porter. En patrulje har vært på stedet.

**BYGLAND: Tatt for fart

17.16** En vestlending på 27 år mistet førerkortet fredag ettermiddag. Mannen ble snittmålt av en sivil up-patrulje fra lensmannskontoret nord i Setesdal.

**FLEKKEFJORD: Melding om villmannskjøring

17.25** Vitner ringte politiet fredag ettermiddag og fortalte at det ble kjørt villmann i Flekkefjord sentrum. Sjåføren skal ha lagt igjen mengder med gummi på asfalten. Politiet hadde ikke mulighet til å respondere på meldingen ettersom tjenestemennene var opptatt med lastebilvelten på Flikka.

**MANDAL: Tatt for ulovlig kjøring

18.05** En sjåfør er anmeldt for å ha kjørt moped uten gyldig førerkort. Mannen (31) ble stoppet av en patrulje i Mandal fredag ettermiddag.

**RISØR: Tatt for ulovlig vannscooterkjøring

19.08** En 40-åring fra Telemark ble i dag anmeldt for å ha kjørt ulovlig på en vannscooter i Søndeledfjorden. Mannen ble stoppet da politibåten i Risør var på tokt.

**MANDAL: Sjalusidrama

20.15** En ung kvinne ringte politiet fredag ettermiddag og fortalte at hun var slått og truet med balltre av en annen kvinne utenfor rutebilstasjonen i byen. - Det kan tyde på at det har noe med sjalusi å gjøre, sier operasjonsleder Jon Kvitne. Kvinnen har opplyst at hun vurderer å anmeldt forholdet på mandag.