EVJE OG HORNNES: Utelukker ikke at brann i sentrum var påsatt

**GRIMSTAD: Brann i bildekk

07.19** Det ble meldt om brann i et bildekk på en lastebil på E 18 mellom Grimstad og Arendal. Det oppsto kø. Brannvesenet fikk hjulpet lastebilen av veien. Det viste seg at et dekk på hengeren var punktert.

MANDAL: Kvinne brannskadet etter bilbrann

FARSUND: Fant jente liggende ved veien

ARENDAL: Gikk på do — så tok bilen fyr

**VENNESLA: Innbrudd i bolig

10.32:** Melding om om innbrudd i bolig i Venneslavegen. Knust vindu for å komme inn og det er herpet en del inne i huset. Det ligger gods inne i huset, trolig tyvgods. Lokalt politi følger opp saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i forretning

10.41:** Melding om innbrudd og tyveri fra forretning i sentrum. Det er knust et vindu fra bakgården og rotet rundt inne. Politiet undersøker åstedet. Intet stjålet.

**EVJE: Drapstruet kona på legesenter

10.55:** Melding om en person på legesenteret som har truet med å ta livet av kona.

Politiet rykker ut til stedet og får kontroll på personen.

Mannen hadde fremsatt trusler mot sin kone som gjorde at hun søkte tilflukt på et toalett inne på legesenteret. Ingen fysisk vold. Mistenkte er pågrepet og tas i avhør ved Evje lensmannskontor. Paret er fra Evje og begge er 24 år gamle.

**KRISTIANSAND: Sjåfør tatt for narkotikabruk

11.30:** UP stopper en bil i Tinnheiveien. To personer i bilen mistenkes for bruk/besittelse av narkotika. En person pågripes for bruk av hasj. Settes i arrest. Siktede er en mann på 20 år fra Kristiansand.

**ARENDAL: Kastet ting ut av vinduet og spyttet politiet i ansiktet

11.46:** Noen kaster gjenstander ut fra en leilighet i Østre gate. Politiet kom til stedet og det ble en liten konfrontasjon mellom politiet og to personer.

En mann på 40 og en dame på 32 fra Arendal pågripes og innbringes til Arendal politistasjon. Anmeldelse for å ha motsatt seg arrest og blant annet spyttet to tjenestemenn i ansiktet.

**ARENDAL: Tatt for å ha forfalsket tilgodelapp

11.58:** Vekter i en butikk i Østre gate har stoppet to personer som forsøker å svindle til seg varer med en forfalsket tilgodelapp. Verdien på tilgodelappen er endret. Det ble noe ampert i butikken og politiet ble tilkalt.

De to personene pågripes og innbringes. Deres identitet er foreløpig ikke oppgitt.

**KRISTIANSAND: Brann var rørlekkasje

16.01** Brann, politi og amublanse rykket i ettermiddag ut til en boligblokk i Gislemyrveien etter melding om røykutvikling. Den antatte brannen viste seg å ikke være en brann, men varm damp. Det varsprekk i en ledning til varmtvannsbereder som forårsaket damputviklingen.

**EVJE: Stjålet bil funnet

16.42** Melding om funn av stjålet bil som står i Evje sentrum. Bilen ble meldt stjålet 11.12.12. **MANDAL: Sprengte søppelkasser

21.29** Melding om fyrverkeri og sprengte søppeldunker i sentrum. Saken blir undersøkt av politiet.

**KVINESDAL: Brann i container

21.43** Brannvesenet melder om brann i container i Askevegen. Brann, politi og ambulanse kjører til stedet.