**KRISTIANSAND: Urinerte på vindu

00.28** ble en 25 år gammel mann fra Arendal bortvist fra et utested i Vestre Strandgate. 25 åringen reagerte med å urinere på vinduet til utestedet, og ble oppdaget av politifolk på stedet. Mannen ble sendt av gårde, men kan vente seg en hilsen fra politiet i form av en bot.

**GJERSTAD: Stjålet bil

03.10** fikk politiet melding om at det stod en bil på tvers av veien et sted mellom Gjerstad og Vegårshei. En politipatrulje ble sendt til stedet, og det viste seg at bilen hadde kollidert med et tre. Ingen personer var å se, men etter en nærmere sjekk av bilen kunne politiet konstatere at det mest sannsynlig dreide seg om en stjålet bil. Bilen ble tauet bort.

**BIRKENES: Stjal KTM

06.45** I løpet av natta har en sort KTM motorsykkel blitt stjålet fra Nordåsen terrasse i Birkeland.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Modellmøbler

07.38** I løpet av natta har noen knust ei rute hos bedriften på Skibåsen og stjålet blant annet en pc. Det er ikke laget full oversikt over hva som er stjålet.

LILLESAND: Utforkjørsel ved Kjøbmannsvig

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

08.50** Politiet stoppet en 32 år gammel kristiansandsmann i Kristiansand sentrum som kjørte bil uten gyldig førerkort.

**LYNGDAL: Skadet etter bråk

08.57** Politiet rykket ut til et hus etter å ha fått meldinger om bråk. Det viste seg at to personer som begge var veldig beruset var der. Den ene hadde fått skader og ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

— Om han har fått skader i form av fall eller om han har blitt slått, vet vi ikke, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Skadet under trehogst

09.25** En person sagde ned et tre ved Strømsbu. Vedkommende fikk mindre skader da treet falt.

GRIMSTAD: Hærverk på Jappa skole

Vaktmesteren ved skolen meldte om at det i den siste tiden har vært mye hærverk på skolen. Ruter og lykteglass er knust. Politiet og vaktmesteren skal nå holde skolen mer under oppsikt.

**VENNESLA: Stjal sommerdekk

10.20** I løpet av de siste dagene har noen stjålet fire sommerdekk og felger fra en garasje i Erkleivveien.

SØGNE: Mann knivstukket på Tangvall

**GRIMSTAD: Stjal 500 liter diesel

11.07** I helgen har noen stjålet 500 liter diesel fra en lastebil som stod på Østerhus industriområde.

**ÅMLI: Slagsmål på skole

11.20** En patrulje rykket ut da det kom melding fra Åmli skole om at to elever hadde slåss. Ingen ble skadet i slagsmålet, men politiet vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Butikktyv på Grim

12.16** En kvinne på 26 år gra Kristiansand ble tatt av betjeningen for å ha stjålet varer for 500 kroner. Kvinnen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brukte narkotika

12.23** En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt i Markens for å ha hatt to gram hasjis på seg. Han ble satt i arresten.