KRISTIANSAND: Sofa i kjørebanen

09.54: Politiet ble varslet om at en sofa - eller deler av den - lå i kjørebanen på Varoddbrua, i østgående retning. Politiet rykket ut.

KRISTIANSAND: Knust rute

08.57: Det ble meldt om ei knust rute i et omsorgssenter i Ærfuglveien. Ingen skal imidlertid ha tatt seg inn i senteret.

KRISTIANSAND: Skadeverk

07.00: Politiet fikk melding om at noen har knust et vindu og noen blomsterpotter i blomsterbutikken på Sagmyra i Vågsbygd.

KRISTIANSAND: Narkotika

06.00: Politiet fant en mann (47) sovende i undergangen mellom Slottet og Gartnerløkka. Han ble kranglete da han ble vekket og ville ikke oppgi personalia. Dermed ble han innbragt, og da fant politiet en kniv og mindre mengder narkotika på ham.

MANDAL: Beruselse

04.00: Politiet fikk melding om en mann som lå og sov langs veien i Sånum og rykket ut. Han ble hjulpet på beina og kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Krangling

03.35: En politipatrulje observerte en mann (33) som oppførte seg kranglete og eglete i Markens gate.

– Utestedene var stengt og det var ikke noe mer gøy å finne på i byen for ham. Og siden politiet så at han var kranglete ble han bedt om å fjerne seg fra sentrum. Dette var han slett ikke interessert i, så dermed ble han innbragt, sier operasjonsleder Lars Hyberg ved Politiets operasjonssentral.

FARSUND: Festbråk

02.20: En fest med høy musikk i Lundeveien i Farsund ble avsluttet av politiet.

SØGNE: Festbråk 2

02.20: En fest med høy musikk og bråk i Hølleveien ble avsluttet av politiet.

ARENDAL: Fyllerør

01.50: En dame (33) som var gjest på et utested stjal en betalingsterminal og sendte den videre til dem hun var sammen med. Apparatet har ikke kommet til rette. Politiet jobber med saken.

ARENDAL: Ruskjøring

01.20: Politiet stoppet en polsk mann (34) på Barbu og mistenker ham for kjøring i narkorus. Blodprøve og førerkort er tatt.

KRISTIANSAND: Narkotika

01.20: En mann (22) ble tatt med mindre mengder amfetamin på et utested i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Urinering

00.40: En kvinne (38) ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Kristiansand sentrum.