Olav Bjørgo Lie (26):

— Jeg er i ferd med å flytte til Kvadraturen fra Kongsgård 2. Jeg ser virkelig fram til å dele leilighet med to kamerater midt i sentrum. Det er greit å bo her i studietiden. Skulle jeg kjøpt meg noe selv i Kristiansand ville jeg likevel valgt meg noe mer landlige omgivelser. Baneheia er ikke natur nok for meg.

Martin August Egedal (7):

— Det er fint å bo midt i byen. Skolen vår Todda (Tordenskjoldsgate skole) er helt topp, og vi har greie lærere.

Karen Klausen (39):

— Vi har bodd i Posebyen siden 1991 og stortrives. Barna bruker gjerne de minst trafikkerte gatene til ballspill og leker ellers i bakgårdene. Det er for tiden en del småbarnsfamilier i området, og vi har et veldig godt naboskap. Kort avstand til Bystranda og Baneheia er store pluss.

Silje Djuvik Haaland (22):

— Jeg er egentlig fra Lindesnes, men bor på hybel i Posebyen i ukedagene. Som student er det veldig flott å bo midt i smørøyet. Dersom jeg skulle ha etablert meg her ville jeg nok heller ha kjøpt hus litt utenfor bykjernen. Det blir ikke akkurat så mye privatliv når en bor så tett som dette.

Annemor Benestad (65):

— Det beste med å bo i Kvadraturen er at en helt slipper å bruke bil. Her ligger alt i gå- eller sykkelavstand. En treffer også alltid mye folk på byen, og får ofte besøk. Rundt Otterdalsparken er det alltid et yrende liv. Jeg er også glad i Odderøya, som har et flott turterreng.