LILLESAND:

Sesongen begynner 16. september med Silje Nergaard i Rotunden. Det er LillesandsDa'ene som står bak konserten med den populære artisten som ble Årets Spellemann i 2003 og er en av de mest interessante og originale artistene på den europeiske jazzarena.

Så smeller Musikkens Venner til med en stor Hamsun-kveld 26. september. Gunstein Draugedalen synger fra sin cd «Om hundre år», fra Knut Hamsuns «Det vilde kor», akkompagnert av Tim Harry Blomberg. Skuespiller Kjell Stormoen leser fra «På gjengrodde stier». Dessuten jobbes det med å få tak i en person som kan fortelle om Hamsun og hans forhold til Lillesand.

21. oktober blir det «Bamsekonsert» for de minste, en forestilling som er kalt «Den magiske strengen». Og 31. oktober blir det stor konsert med tema «Musikk fra film og scene», der profesjonelle og amatører spiller sammen i Rotunden. Ståle Tørring, Jens Olai Justvik og Sissel Irene Sødal er proffene. Det jobbes med å finne lokale musikere som skal opptre sammen med dem.

I november tar Musikkens Venner pause, da kommer nemlig andre på banen. Anita Skorgan skal ha konsert i Lillesand kirke, og Kristiansand Kammer— og operakor samt Agder orkesterforening har konsert 5. november med Gabriel Faurets «Requiem».

Konsertsesongen avsluttes med en liten adventskonsert 12. desember med Tore Ljøkjell på saxofon og Tim Harry Blomberg på flygel og orgel. Blomberg lover også et spennende program i vårsesongen.