KRISTIANSAND: — En veldig grei natt med en del gjøremål, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt.

Her er det politiet natt til 16. mai har registrert sak på (en del ting er ordnet opp på stedet og ikke tatt med i oversikten):

Søgne: Politiets miljøpatrulje beslagla tre ulovlige flytegarn i Søgne-skjærgården. De er satt ulovlig ut for å ta sjøørret og laks. Tidligere i pinsen ble slike garn også tatt utenfor Tregde i Mandal og ved Kvinas utløp i Kvinesdal.

Kristiansand: Ved midnatt fikk politiet melding om innbrudd i en bolig på Setesdalsveien. Noen hadde tatt seg inn gjennom et vindu som var dekket til med en plate. Borte var et digitalt kamera, mobiltelefon og noen penger.

Evje og Hornnes: En 38 år gammel mann fra området ble hentet av politiet ved 01.40-tiden. Han var i følge politiets egne opplysninger "rabiat" og banket opp sin samboer. Han ble satt i fyllearresten og vil bli avhørt i dag.

Kristiansand: Nok en rabiat person, denne gangen en 37-åring fra Kristiansand, ble tat hånd om av politiet klokken 02.10. Han var lagt i jern på et utested og bedt om å fjerne seg. Likevel kom han tilbake flere ganger. Det endte i politiets drukkenskapsarrest.

Kristiansand: Ved 04-tiden ble en 24 år gammel kvinne stoppet i Kvadraturen. Hun kjørte i beruset tilstand uten sertifikat.

Arendal: 04.10 fikk politiet klager på at rusen bråkte og spilte høy musikk utenfor rådhuset i Arendal. Etter anmodning fra politiet, roet det seg.