MANDAL: Svein Trædal har vært MKs toppscorer de to siste sesongene. Forrige sesong lagde veteranen 15 av grønntrøyenes mål. Denne sesongen har han satt som mål å score minst 20 ganger. Da må imidlertid effektiviteten bli langt bedre enn i 1-1-kampen lørdag.— Dette var forferdelig dårlig. Jeg tar på meg 90 prosent av skylden for at vi ikke vant i dag, sier en skuffet Trædal og tenker på de tre misbrukte hundreprosentsjansene.Den første kom på stillingen 1-0 til MK drøyt midtveis i første omgang. Først et nydelig samspill med Stein Ove Abrahamsen. Deretter en perfekt dragning som gav fri bane mot mål. Skuddet fra skrå vinkel gikk imidlertid utenfor.På stillingen 1-1 fem minutter før pause hadde Trædal nok en stor sjanse til å score. En glitrende pasning fra Kim Hægeland ble stusset videre av Raymond Hofstædter. Men heller ikke denne gang klarte Trædal å overliste keeper Einar Fjellheim.To misbrukte hundreprosentsjanser til tross - 11 minutter ut i andre omgang fikk Trædal nok en gyllen sjanse til å bli matchvinner. Stein Ove Abrahamsen ble felt innenfor 16-meteren, men heller ikke fra straffemerket klarte Trædal å overliste Ålgård-keeperen.- Forferdelig skuffende. Det må være rundt ti år siden forrige gang jeg bommet på straffe, sier Trædal.[FAKTA]KAMPFAKTA MK - Ålgård 1-1 (1-1) 1-0: Inge Nilsen (3) 1-1: Skjalg Lima (straffe, 34) Gult kort: Ingen Dommer: John Åge Mjåland, Imås, 3 poeng.MK 4-4-2: Bjørn Arild Hovstøl - Henrik Jørgensen, Tor Olve Fagnastøl, Inge Nilsen, Rolf Gunnar Hovstøl - Kim Hægeland, Morten Hønneland (Geir Hagen i 17 min.), Lars Gustav Gulowsen, Stein Ove Abrahamsen (Kai Hægeland i 12 min.) - Raymond Hofstædter (Erlend Falkgjærdet i 25 min.), Svein Trædal.BØRSEN 2 POENG: Kim Hægeland 1 POENG: Inge Nilsen og Stein Ove Abrahamsen.(May 3 1999 9:47)