Den grove voldtekten skal ha funnet sted i mannens eget hjem i begynnelsen av juli i år. Nylig ble han etter eget ønske fortsatt varetektsfengsling fordi han frykter represalier fra kvinnen eller hennes bekjente.

I følge tiltalen slo mannen kvinnen med diverse gjenstander gjentatte ganger i hodet og mot kroppen. Han skal ha truet henne på livet, samt sagt at han skulle ødelegge henne slik at hun aldri fikk lyst på sex igjen. Vedkommende skal så ha voldtatt kvinnen med en lommelykt og skjefte på et balltre.

I løpet av de fire timene skal han ha fortalt kvinnen at flere menn var på vei for å voldta henne. Han skulle også skjære silikonen ut av brystene hennes med en kniv, samt knuse ansiktet og bena hennes. Videre skulle han binde kvinnen naken til et tre for å helle syre på henne. Kvinnen fikk også beskjed om at han skulle avfyre en nødbluss opp i hennes vagina.

Mannen er også tiltalt for å ha hatt 447 ulovlige patroner av ulikt kaliber hjemme hos seg. Han skal også ha brukt hasj samtidig som mishandlingen av kvinnen pågikk.

Straffesaken skal opp i Aust-Agder tingrett 14. desember.