KRISTIANSAND: Like før klokken tre natt til mandag fikk politiet inn melding om et mindre jordras på Lillefjell terrasse på Mosby. Et dreneringsrør hadde ført med seg så mye vann at det førte til et mindre ras. Ingen personer skal være savnet eller skadet i raset.

Moped stjålet

KRISTIANSAND: En moped av typen Rieju ble stjålet fra en garasje på Langemyr natt til mandag. Mopeden var en 2005-modell og har kjennetegn: PH5836. Politiet er interessert i tips fra publikum som kan ha sett noe.

Innbrudd i Fjæreheia

GRIMSTAD: Agder Teater sin utendørsscene i Fjæreheia hadde ugjestmildt besøk natt til mandag. Alarmen gikk inne i en av bygningene og da politiet kom til stedet, var den 26 år gamle innbruddstyven fortsatt der. 26-åringen ble pågrepet.

Stjal sveiseapparat

ÅSERAL: Åseral grus og betong har i løpet av helgen hatt besøk av uvedkommende. Et sveiseapparat og tre pipesett er forsvunnet.

Stjal to eldre pcer

LILLESAND: I løpet av natt til søndag har uvedkommende tatt seg inn i Eltel Networks i Lillesand. To eldre bærbare pcer og noen frimerker er stjålet. Dørene er brukket opp med brekkjern.