Forrige fredag skjelte Richards ut to afrikanskamerikanske tilhørere som hadde terget ham fra salen, i et heftig utbrudd som han nå kritiseres sterkt for.Nå avsløres det at Richards rasistiske utskjelling av publikummere ikke er det første i sitt slag: Da han i april opptrådte på Los Angeles-klubben The Improv skjedde nøyaktig det samme — bortsett fra at Richards da lot det gå ut over jødene.

Også da var det en mann i salen som sa noe til Michael Richards, og utløste en antisemittisk harang. Komikeren skrek «din j... jøde. Ditt folk er skyld i at Jesus døde», og holdt det gående, melder TMZ, som fikk opplysningene av et par som hadde vært til stede.

De fortalte at det ble helt stille i klubben etter hvert som folk innså at dette ikke var del av showet. Til slutt stormet Michael Richards av scenen, etter at det hadde gått om lag ti minutter. Paret, Carol Oschin og J.P. Fillet sier at han så sint ut.

Nå hevder Michael Richards' talsmann, medieeksperten Howard Rubinstein - som ble hyret inn denne uken for å redde «Kramer», at «det var del av showet», og at Richards skal ha sagt til ham: «Jeg er ikke antisemitt. Jeg spilte en rolle og gjorde narr av bygdeharryene». (©NTB)