FJELLESTAD: Ulykken fant sted i dette området på Øvrebø. Foto: KystAtlas

ØVREBØ: Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.24 lørdag kveld.

— En maxibuss har kollidert med en personbil ved Fjellestad på Øvrebø. Den ene bilen kjørte etter sammenstøtet inn i en lyktestolpe. En person ble sittende fast i denne bilen, men er nå hentet ut og kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand i ambulanse, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Det var kun én person i hver av bilene.

— Den andre føreren tok seg etter ulykken til et bolighus i nærheten. Vi undersøker nå om han er skadet, sier operasjonslederen til fvn.no klokken 01 natt til søndag.

Personbilen ble kjørt av en 18 år gammel mann fra Øvrebø, mens føreren av maxitaxien var en 57 år gammel mann, også han fra Øvrebø. Begge førerne har foreløpig status som mistenkte.

— Det ble tatt utvidet prøve av 18-åringen på sykehuset, opplyser operasjonsleder Frank Solås til fvn.no søndag.

Både politi, brannvesen og ambulanse var natt til søndag på ulykkesstedet. Kraftverket ble også tilkalt, ettersom den knekte lysmasten var strømførende.

Mandag formiddag opplyser politioverbetjent Arne Sundvoll ved Vennesla og Iveland lensmannskontor at politiet har en idé om hvordan ulykken skjedde.

— En av bilene har antakelig snudd, og så har den andre bilen kjørt inni. Vi har nok en viss formening om hvem som har skylden, men vi går ikke ut med det nå, sier han til fvn.no.