GRIMSTAD: De tre er Thor Joachim Haga, Stian Birger Lindhom og Lars Olav Karlsen. Under den gamle keeper-kjempen Erik Thorstvedts kyndige ledelse skal de sammen med resten av nerdene, trenes til å bli et fotball-lag.

Garantert en vanskelig oppgave.

Sjekk bare favorittsyslene til de tre, som de har oppgitt på TV Norges hjemmesider for programserien:

Stian:

Interesser: Hovedsaklig data (programmering, demoscenen, internett, personvern og sikkerhet), politikk spesielt innenfor det elektroniske samfunnet)(Film og foto)

Er nerd fordi: Livet i kyberrommet byr på enormt mye større utfordringer i det vanlige livet. Derfor studerer jeg data, og jobber med data. Og når jeg har fri driver jeg med data.

Thor Joachim:

Interesser: Filmmusikk (pluss film og musikk hver for seg, reise, sosiale aktiviteter med venner, litteratur, teater)

Er nerd fordi : ... jeg er interessert i en av verdens mest oversette og undervurderte kunstformer: FILMMUSIKK.

Lars Olav:

Interesser: Autografer, film og musikk.

Er nerd fordi: Jeg bruker unormalt mye tid på å samle autografer. Hvis noen store kjendiser innen film, musikk eller andre celebriteter er i Oslo tar jeg som regel en tur ut for å skaffe autografen. I forbindelse med Nobelkonserten var jeg ute mellom 25 og 30 timer for å skaffe autografen til blant andre Tom Cruice (noe jeg ikke fikk)

På forhånd hadde ledelsen i TV Norge håpet på rundt 250.000 seere. Allerede i første program passerte seertallene 400.000, og mandag slo programmet til med over 630.000 seere.

— Bare med "Lost" har TV Norge oppnådd så høye tall i år, sier markedssjef Christian Thune Larsen i TNS Gallup, som gjennomfører seereundersøkelsene.