Politiet melder om flere tilfeller av beruselse og krangling mellom klokken 01.00-04.00, spesielt i Arendal og Kristiansand.

— Det har vært nesten 20 forskjelige ordensforstyrrelser fra klokken 23 til 03.30. Det har gått i slåssing, krangling og bråk, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Vanskelige gjester

00.10: Vakter på Caledonien hotell ber politiet om bistand med to vanskelige gjester. En mann blir bortvist og en annen satt i drukkenskapsarrest.

GRIMSTAD: Offentlig drikking

00.15: En 23 år gammel mann blir anmeldt for drikking på offentlig sted.

BIRKENES: Bil av veien

00.30: Politiet rykket ut da en bil kjørte av veien ved Birkeland. Sjåføren hadde stukket av, og ble pågrepet i et hus. Han erkjente å ha kjørt i rus og var også i besittelse av amfetamin. Sjåføren hadde sovnet og deretter kjørt av veien. Utvidet blodprøve ble tatt, og førerkortet beslaglagt. Forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Pågrep 29-åring

00.50: En kvinne ble pågrepet av politiet etter å ha nektet å etterkomme politiets ordre. 29-åringen hadde blitt bortvist fra et utested, og godtok ikke bortviselsen. Kvinnen ble tatt med til arresten.

GRIMSTAD: Dyttet dørvakter og politi

00.55: En 22-åring dyttet først dørvakter, så politiet. Mannen satt seg kraftig til motverge og ble innbrakt til arresten.

GRIMSTAD: Trafikkontroll

01.35: UP hadde kontroll på Biesletta i Grimstad. To førere fikk forenklet forelegg på grunn av for høy fart.

ARENDAL: Trafikkontroll

01.36: To forenklede forelegg og en mangellapp på moped ble resultatet etter UP hadde kontroll på Utnes i Arendal.

ARENDAL: Trafikkontroll

01.36: Utrykningspolitiet avholdt trafikkontroll på Longum, som resulterte i fire forenklede forelegg for høy fart.

KRISTIANSAND: Kastet sykkel

02.10: En 22-åring ble pågrepet etter han kastet en sykkel på en annen person. Mannen ble funnet i området, og kjørt til arrest.

ARENDAL: Slått ned på Langbryggen

02.30: En 18-årig mann slo ned en annen 18-årig mann på Langbryggen i Arendal. Den fornærmede ble kjørt til legevakt for sjekk, gjerningsmannen ble pågrepet og satt i arrest.

KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

02.45: En 44 år gammel mann veltet på sykkel ved Gartnerløkka. Mannen pådro seg kutt i hodet, og ble kjørt til legevakten av politiet.

KRISTIANSAND: Knuste rute på politibil

02.55: En 21-årig mann ble pågrepet etter å ha knust bakruten på en politibil ved legevakten.

— Politiet var ved legevakten fordi de hadde kjørt en skadet syklist dit. 21-åringen var frustrert over å ikke få den hjelpen han ville ha på legevakten, og knuste bakruten på politibilen. Dette er skadeverk, og blir straffet med bøter eller fengsel, sier operasjonsleder Mæhre.

ARENDAL: Mann og kone i slåsskamp

04.20: En slåsskamp mellom mann og kone i Arendal endte på legevakten for begge to. Det ble påvist mulige bruddskader og kutt etter hendelsen. Politiet har opprettet sak.

**ARENDAL: Grovt tyveri

06.36:** Politiet melder om grovt tyveri fra en bolig ved Eydehavn. Det har blitt stjålet et stereoanlegg, gull og andre eiendeler. Politiet foretar åstedsundersøkelse. En blå Volkswagen Passat med registreringsnummer NE 71763 har blitt stjålet. Politiet melder også om at mye annet gods har blitt stjålet, blant annet to edderkopper.

**ARENDAL: Innbrudd

11.30:** En ATV ble stjålet etter et innbrudd i en garasje ved Eydehavn. Åstedet undersøkes av politiet.

**ARENDAL: Tyveri fra garasje

13.08:** Fire vinterdekk med pigger har blitt stjålet fra en garasje ved Bie i Arendal.

**ARENDAL: Tyveri fra garasje

13.50:** Nok et tyveri fra en garasje på Bie. Også denne gang har fire vinterdekk blitt stjålet. Politiet undersøker åstedet.

**ARENDAL: Tyveri fra garasje

14.13:** En 125 kubikks offroad MC ble stjålet fra en ulåst garasje på Færvik. Også dette tilfellet undersøkes av politiet.

**ARENDAL: Tyveri fra garasje

14.14:** Dagens tredje dekktyveri, denne gangen åtte stykker. Stjålet fra en garasje ved Bie. Politiet undersøker åstedet, og oppfordrer publikum til å komme med tips/observasjoner på tlf 02800. **KRISTIANSAND: Sjåfør anmeldt

15.00:** Veivesenet anmelder en nederlandsk sjåfør for brudd på kjøre- og hviletids bestemmelsene.

**RISØR: Hytteinnbrudd

15.08:** Det meldes om innbrudd i ei hytte. Det er uklart hva som er stjålet.