**KRISTIANSAND: Anmeldt for urinering

01.33:** En person ble anmeldt for urinering i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for urinering

01.47:** En person ble anmeldt for urinering ved inngangspartiet til en butikk i Markens gate.

**FARSUND: Melding om branntilløp

05.47:** Politi og brannvesen fikk melding branntilløp i en bolig på Borhaug. Da nødetatene kom til stedet viste det seg å ikke være røyk, men vanndamp som hadde utløst utrykningen.

**SØGNE: Mopedkontroll

07.55:** Det ble foretatt en mopedkontroll ved Søgne videregående skole. Det ble skrevet ut ni mangellapper og to mopeder ble avskiltet. To fikk gebyr for dårlige dekk og to fikk forelegg på grunn av fart.

**ARENDAL: Stjal vertøy

08.40:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra Veidekke på Bjorbekk. Det er stjålet mye verktøy.

**KRISTIANSAND: Ransforsøk

11.15:** Les egen sak.

**KVINESDAL: Trafikkulykke på E 39

15.59:** Les egen sak.

**ARENDAL: Slått ned

16.45:** En mann ble slått ned utenfor McDonalds i Arendal. Mistenkte tok buss fra sentrum og ble pågrepet like etterpå ved Songe.

**LILLESAND: Kjørte i feil retning i rundkjøring

17.43:** En patrulje fra Utrykningspolitiet stanset en bil hvor fører hadde kjørt i feil retning i rundkjøringa ved Ikea.

— Manøveren belønnes med kroner 4200 til statskassen, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt på Twitter.

**KRISTIANSAND: Stjal bag med varer fra XXL

19.20:** Politiet fikk melding om at en butikktyv stjal en bag full med varer fra XXL sport og villmark i Sørlandssenteret. Et vitne ble truet før den mistenkte tok bussen mot Kristiansand. Politiet stanset bussen på Rona og pågrep den mistenkte, som var en 29 år gammel kristiansander.

**KRISTIANSAND: Røykte hasj

21.21:** I Kjerrane kom politiet over tre menn på 19 år som røykte hasj. De ble i tillegg anmeldt for besittelse av to gram hasj.