ARENDAL: Tok 24 i fartskontroll

00.07: UP holdt fartskontroll ved Haslestad i Arendal. Politiet gav 24 forenklede forelegg der høyeste fart var 95 km/t i 70-sonen.

KRISTIANSAND: Pågrepet for bruk av narkotika

00.44: En person ble pågrepet for bruk av narkotika på Lund i Kristiansand.

MANDAL: Tre over veien

00.58: Et tre falt over veien ved Sånum i Mandal. Treet ble liggende farlig til i en sving på en bakketopp. Politiet fikk merket stedet.

VENNESLA: Tatt uten førerkort

01.22: En motorsykkelfører i Vennesla ble stanset av politiet. Føreren hadde ikke førerkort og politiet har begjært motorsykkelen avskiltet.

LILLESAND: Skader på fem biler

02.58: Politiet fikk melding om skadeverk på fem biler i Borkedalen i Lillesand. Ifølge tipser hadde noen flerret opp dekkene på fem biler som stod parkert i området.

Også tidligere skal folk i området ha opplevd lignende skadeverk på bilene sine.

Politiet rykket ikke ut til Borkedalen i natt.

KRISTIANSAND: Pågrepet på toget

04.00: To personer ble pågrepet på nattoget som kom til Kristiansand natt til mandag. De to ble tatt for besittelse av narkotika.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i bod

09.08:** Bensinkanner og fiskeutstyr ble stjålet fra en bod på Borøy i Tvedestrand. Politiet foretok en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Dieselsøl på Vågsbygdveien

11.20:** Politiet fikk melding om dieselsøl fra Møvik til Vågsbygdporten. Vegtrafikksentralen ble varslet og sendte folk til å ordne opp.

**KRISTIANSAND: Skoleelev til sykehus etter slagsmål

12.43:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Måtte bryte seg inn for å slukke brann

14.32:** Les egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

18.32:** Politiet foretok en åstedsundersøkelse etter et innbrudd i en bolig i Arendal sentrum. To personer ble pågrepet siktet for forholdet senere mandag kveld.

**GRIMSTAD: Bil krasjet i steinstolpe

19.27:** Les egen sak.