Scoringene kom i det 23. og 24. minutt. Først var det fransk-tysk samarbeid som resulterte i mål for gjestene fra London. Aaron Ramsey slo en ball inn i feltet som fant hodet til Olivier Giroud. Franskmannen headet ballen perfekt ned til tyske Mesut Özil, som dunket den i mål på volley.

Deretter, i neste spilleminutt, satt 0-2-målet i nettet. Denne gangen sto Ramsey for den målgivende pasningen, og Alex Oxlade-Chamberlain satte ballen i mål via stolpen fra spiss vinkel.

— Kampen ble vunnet i første omgang. Nå er vi tilbake på vinnersporet, og jeg håper vi kan holde det gående, sa Ramsey til Sky Sports etter kampen.

Seks minutter ut i annen omgang, etter småspill og en fin vending inne i 16-meteren, var Bournemouth og Adam Smith nær å kjempe seg inn i kampen med en redusering, men skuddet gikk like utenfor nærmeste stolpe. Hjemmelaget ga aldri opp, men klarte heller ikke å finne veien til nettmaskene.

Norske Joshua King ble byttet inn etter 66 minutter. Heller ikke han maktet å få ballen bak Petr Cech i Arsenal-målet, som måtte levere flere gode redninger mot slutten av oppgjøret. (©NTB)