Uendret lag for Norge i OL-kvalifiseringen

Rotterdam (NTB-Sjur Natvig): Norge stiller med samme startellever også i den siste kampen i OL-kvalifiseringen i fotball. Caroline Graham Hansen trente for fullt tirsdag og er klar for kamp mot Sveits.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Det gjelder faktisk alle de 23 spillerne i troppen. Roger Finjord hadde bare hyggelige problemer i uttaket foran kvelden som avgjør om Norge kommer til Rio-lekene eller ei. Han valgte samme lag som i alle de fire tidligere kampene i 2016. Finjord drillet elleveren under treningen på Woudestein stadion tirsdag kveld, og etterpå bekreftet han overfor NTB at det blir samme lag igjen.

— Ja, det blir det. De har prestert godt over tid, er trygge på hverandre, og de klarte å heve seg som gruppe etter Sverige-kampen. De spilte veldig godt mot Nederland og fortjener å få muligheten igjen, sa han.

— Samtidig er det mange som banker på. De som har vært skadet blir friskere og friskere, og det ser vi også ved innhoppene.

Sju av spillerne spiller fra start for åttende gang på de åtte landskampene under Finjords ledelse. Kaptein Maren Mjelde jubilerer onsdag med sin 100. og Marita Skammelsrud Lund med sin 75. landskamp. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport