**KRISTIANSAND: ID-mangel

00.22:** Tollvesenet har stoppet mannlig utending om ikke kan fremvise gyldig identifikasjon. Personen overtatt av patrulje og innbringes for ID-sjekk.

MANDAL: Polsk duo stoppet

00.39: Patrulje har sjekket polsk bil og polsk mann og kvinne. Kvinnen kan ikke legitimere seg og mannen har uoppgjorte saker. Begge innbringes for nærmere ID-sjekk og påtaleavgjørelse.

KRISTIANSAND: Sparket i politibilen

01.36: Patrulje innbringer en mannsperson (31) som sparket i politibilen. Innsatt iarrest.

KRISTIANSAND: Lekeslåssing i sentrum

02.27: Melding om tre personer som slåss i nær rutebilstasjonen. Patrulje til stedet; det viser seg å være kamerater som lekeslåss. To av guttene, henholdsvis 21 og 22 år, og gode kjenninger av politiet, bortvises fra sentrum resten av natten.

**SØGNE: Stakk av etter påkjørsel

08.42:** En kvinne på vei i bil mot Kristiansand ble påkjørt av en møtende bil da denne holdt på med forbikjøring. Bilen bare fortsatte etter uhellet. Kvinnens bil fikk knust venstre speil og siderute. Det skal være en mørk personbil, antagelig med noe skade på venstre side, som forårsaket dette og stakk fra stedet. Den kjørte videre vestover. Forholdet blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Beruset kvinne

11.51:** En beruset kvinne prøver å ta seg inn på en adresse ved Solveien i Flekkefjord. Hun har ikke tilhold på stedet og skaper sjenanse. Hun forsvinner innen politiet rekker å komme til stedet.

**VENNESLA: Aggressiv tigger

12.25:** Politiet får klage på aggressiv og utagerende tigger som er svært pågående i Vennesla sentrum. Klager forteller at tiggeren skriker og skremmer kunder som er på vei til butikkene. Politiet bringer han inn til lensmannskontoret og advarer at anmeldelse venter, hvis han ikke legger om stilen.

**ARENDAL: Tatt med narko

12.45:** En patrulje kommer over to personer ved brannstasjonen i Arendal. Det blir funnet mindre mengder narkotika på personene og de blir begge innbrakt til arresten.

**ARENDAL: Stjålet tilhenger

15.49:** Det meldes om at en tilhenger merket Hetland Agder A/S er stjålet fra Sørvannsveien på Stoa. Hengeren er en Gaupen med registreringsnummer PK 1438. **KRISTIANSAND: Butikktyveri

17.52:** En kvinne stjal med seg en Iphone 5 og en sølvfarget Bjørn Borg-skulderveske fra en butikk i Kristiansand sentrum. Politiet har søkt etter kvinnen uten resultat.

**ÅMLI: Sperrer trafikken

18.23** : Politiet får meldinger om at trailer sperrer for annen trafikk på fylkesvei 415 ved Storbrua, ikke langt fra Nelaug. Trafikkfloken var løst innen politiet rekker å komme til stedet.

**VENNESLA: Pipebrann

19.27** : Det kommer melding om pipebrann i Venneslavegen. Politiet overlater hendelsen til brannvesenet.

**MANDAL: Innbrudd i leilighet

20.43:** Det blir meldt om innbrudd i leilighet i Søren Jaabækrsvei i Venneslavegen.

**LINDESNES: Bil havnet i vannet — en person død

20.49: Les egen sak**