**KRISTIANSAND: Laserkontroll

23.22** meldte operasjonsleder at UP hadde avholdt en laserkontroll på Vesterveien i Kristiansand. Resultatet ble at tre bilister mistet førerkortet. Høyeste hastighet var 114 km/t i 60-sona.

**KRISTIANSAND: Tissetrengt

00.59** ble en 28 år gammel mann anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.00** fikk politiet melding om en vanskelig gjest på en restaurant i byen. En politipatrulje ble sendt til stedet, og en 20 år gammel mann ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Vold

01.39** ble en mann pågrepet av politiet etter at han skulle ha slått til en annen mann. Forløpet til hendelsen er ukjent. Fornærmede hadde fått seg en «blåveis», og forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Slått ned

02.43** fikk politiet melding om at en mann var blitt slått ned mens han sto i minibankkø i Vesterveien i Arendal. En 33 år gammel mann ble pågrepet for ugjerningen, mens fornærmede ble kjørt til legevakten med ambulanse. Politiet oppretter en sak på forholdet.

MANDAL: Promillekontroll

I tidsrommet 03.00 -04.00 avholdt politiet en promillekontroll i Gustav Vigelands vei i Mandal. 37 sjåfører ble kontrollert. Alle blåste grønt.

**GRIMSTAD: Tissetrengt

04.00** ble en 19 år gammel kvinne tatt med buksa nede i Storgaten i Grimstad. Hun blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

**LYNGDAL: Personbil av veien

05.05** fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Årnesveien i Lyngdal. Nødeetatene ble sendt til stedet. Det viste seg at sjåføren var uskadd. Politiet hadde ingen mistanke om promille. Det var glatt på stedet, og sjåføren ble anmeldt for uforsvarlig kjøring.

**FARSUND: Stjålet Audi

09.50:** På Sævik i Spind blir en sølvfarget Audi A4, 2000 modell meldt stjålet. To timer senere ble bilen funnet på taket ved Sigersvoll, gamleveien til Lista. Åstedet blir undersøkt av politiet.

**FARSUND: Stjålet bilt funnet igjen på et jorde i Vanse

12.01:** En Peugeot 206 blir meldt stjålet iløpet av natten, og gjenfunnet på et jorde i Vanse.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

15.01:** Fra Mosvold terrasse blir en moped meldt stjålet. Mopeden er en Keeway Matrix med registreringsnummer LP2692. BIRKENES: Tre innbrudd i Birkeland

Politiet får melding om tre innbrudd i bolig i løpet av siste natt. Innbruddene har skjedd i Grantunveien, Nordåsen terrasse og Kvennehaugen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på McDonalds

16.06:** Melding om at to personer slåss inne på MC Donald i Kristiansand.

**ARENDAL: Innbrudd på Fevik

1846:** Grovt tyveri fra bolig i Randvikveien på Fevik. Ukjent hva som er borttatt.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri i Nybyen

19.54:** Tyveri av PU7265 en sort Derbi moped i Nybyen, Kristiansand.

**LYNGDAL: Trusler og tyveri

20.08:** Politiet rykker ut på melding om trusler og tyveri i Lyngdal. Gjerningsmannen er forsvunnet når politiet kommer til stedet. Saken anmeldels avfornærmede.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

20.35:** Melding om tyveri fra bil i Elvegata i Kristiansand. Det er knust et sidevindu på bilen.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra flere kjellerboder på Egshaugen

21.42:** Melding om grovt tyveri fra en rekke kjellerboder på Egshaugen i Kristiansand. Det er blant annet stjålet sykler og snowboard.

**GRIMSTAD: Hønsemassakre i garasje

22.30:** Hund(er) har tatt livet av flere høner i en garasje i Støleveien i Grimstad.

**IVELAND: Bilbrann på Støledalsveien

22.55:** Setesdal Brannvesen i Iveland rykker ut for å slukke bilbrann i Støledalsveien.