**MANDAL: Tatt med kniv

00.21:** Politipatruljen i Mandal kommer over en person som bærer kniv på offentllig sted.

— Mannen pågripes og anmeldes for knivbæringen, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, via Twitter.

**KRISTIANSAND: Tok innbruddstyven

00.51:** Fra en adresse i Lømslandsvei får politiet inn tips om at en mann observeres i det han er i ferd med å bryte seg inn i en bil. En politipatrulje blir dirigert til stedet og får napp.

— Politiet får kontroll på tyven og tyvgodset. Mannen vil bli anmeldt for forholdene, twitrer Solås.

**ARENDAL: Stakk fra bilulykke

05.38:** Personbil har havnet på taket på E 18 mellom Rannekleiv og Bjorbekk. Nødetatene er på vei til stedet. Les mer i egen sak.

**FROLAND: Kolliderte med is

07.07:** På fylkesvei 151 i Froland, ved Blakstad stasjon, har en bil havnet på taket. Nødetatene er på vei til stedet. Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Tyveri av bil

10.25:** Politiet får inn melding om at det i løpet av natten er stjålet en bil fra Nodeland.

— Det er snakk om en grønn Peugeot 306 med registreringsnummer PP36731, melder operasjonsleder Audun Eide i en Tweet.

**ARENDAL: Tyveri av snøfreser

10.36:** Fra Kilsundområdet ved Staubø øst av Arendal får politiet inn melding om tyveri av en snøfreser. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Fjernet beruset mann fra hybelbygg.

16.15** Politiet måtte fjerne en beruset mann fra et hybelbygg i Kongens gate i Kristiansand.

**BYGLAND: Is i veibanen

16.30:** Riksvei 9 ved Grendi i nordgående kjørefelt var steng på grunn av isras. Politiet arbeidet med å dirigere bort trafikken, og mannskaper fra Vegvesenet arbeidet med å fjerne isen. Klokka 18 pågikk arbeidet fremdeles, og trafikken ble sluppet forbi i puljer.

**Borteli: Stjålet snøfreser

18.45** Politiet har fått inn en anmeldelse på en stjålet snøfreser. Den skal være stjålet mellom 2. til 6. februar. Les egen sak

**LINDESNES: Fartskontroll.

19.15** UP avholdt trafikkontroll fredag kveld. 3 førerkort ble beslagtlagt, 6 forenklede forelegg ble utstedt. Høyeste hastighet målt var 128 km i 80-sonen.Patrulje avholdt også kontroll i Arendal. 33 biler ble kontrollert, ingen reaksjoner.

**TVEDESTRAND: 50-åring stjal øl fra butikk

20.35** En mann i 50-årene stjal øl fra Prix og forholdet ble anmeldt. Gjerningspersonen har forlatt stedet, men det skal være snakk om en kjenning av politiet.

**ARENDAL: Grillfest

20.45:** Melding om at ungdommer har fyrt opp bål ved Strømme skole. Det viste seg å være ungdommer som har benyttet en grill. Grillfesten ble avsluttet av politiet.

Valle: Kjørte på elg

2105 : Melding om påkjørt elg nord for Rysstad, ikke personskade. Elgen løp til skogs, uvisst om den er skadet. Viltnemda varslet.

**LILLESAND: Store vannmengder

21.15:** Politiet melder om store vannmengder i begge kjørefelt på Riksvei 402 ved Storemyr. Vegtrafikksentralen ble varslet.

**ARENDAL: Oppskyting av fyrverkeri

22.00:** Politiet fikk melding om at noen ungdommer skjøt opp fyrverkeri i Naudebroveien. Saken blir undersøkt av politiet.

**GRIMSTAD: Sperret inne dieseltyver

23.15:** Politiet fikk melding om at sivilister hadde sperret inne to dieseltyver på Nørholmen. Politiet dro til stedet og pågrep to personer.